El emeğinizle tasarladığınız ürünleriniz için size destek sağlayan Hobium, ürün tasarım aşamasında yanınızda. Mesela bir ürünü nasıl tasarlarım ya da bir kaneviçe modelini nasıl çıkarırım, takı tasarım işlemleri için şık duracak malzemeleri nereden bulabilirim, gibi sorularınız varsa Hobium tasarlama ve hobilerinizi hayata geçirme sitesini ziyaret edin. Hobium'da ürün tasarlama aşaması için bulunan atölye başlığına tıklayabilirsiniz. Atölyede tasarlanan ürünlerin ince ayrıntılarını bulabilir ve ürününüzün tasarım aşamasını bu yönde şekillendirebilirsiniz. Hobium o kadar geniş bir içeriğe sahiptir ki, Türkiye'de adı duyulmamış malzemeleri ilk olarak buradan bulabilirsiniz. Buradan bu malzemelerden sipariş verebilirsiniz. Kargo ücretini ödemeniz karşılığında Hobium tasarım ve malzeme sitenizden sanal alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Fakat 100 TL ve üzeri alışveriş yapmışsanız kargo ücretini ödemeniz gerekmeyecektir. Bu ücret Hobium'a ait olup Hobium bünyesi tarafından ödenecektir. Sanal olarak, hobi ve el işi yaptığınız malzemelerinizi buradan temin edebilirsiniz. Aynı zamanda burada ürünlerinizi satışa sunabilirsiniz. Tasarladığınız ürünlerinizi tabi ki el işi olması kaydı ile Hobium'un bünyesine katabilir ve bu ürünlerinizin satışını Hobium üzerinden yapabilirsiniz. Hobium içeriğine eklediğiniz ürünleriniz için bir ücret ödeme koşulunuz yoktur. Hobium yalnızca satılan her bir ürününüz için % 10 komisyon alır. Ürünlerinizin e-ticaret yöntemi yardımı ile güveni bir şekilde satılmasını onaylıyorsanız Hobium' u tercih edebilirsiniz.

Hobium, farklı tasarımlar ile hobilerinizin gelişmesi için gerekli koşulları size sunmakla birlikte dilerseniz ürünleriniz için satış imkanı da sunuyor. Birçok tasarım ürününüzü Hobium'da sanal olarak satabilirsiniz. Sattığınız bu ürünler için ufak miktarda bir komisyon ödersiniz ve ürününüzü e-ticaret yöntemi ile satmış olursunuz. Hobium, bayanların el emeği göz nuru işlemeleri için bir destek olup, sunduğu hizmetler bir hayli fazla.
Hobium.com size malzemeler kategorisi içerisinde hobinize göre alışveriş yapmanızı sağlar, bu kategoriler içinde takı ürünlerinin yanı sıra goblen ve kanaviçe ürünleri kategorisindede alışveriş yapabilirsiniz.