Aydın Doğan’ın apar topar elden çıkardığı Hürriyet gazetesi, Çukur dizisinin oyuncusu Dilan Çiçek Deniz‘le yaptığı röportajı, müstehcen fotoğraf ve Türkçe ile dalga geçer gibi başlıkla sundu.

ESKİDEN DE BÖYLEYDİ

Geçmişinde yaptığı sayısız rezillikleriyle hatırlanan ve Aydın Doğan’ın kısa süre önce elinden çıkardığı Hürriyet gazetesi, manevi kültürümüzü hedef almaya devam ediyor. Son olarak Çukur adlı dizinin oyuncusu Dilan Çiçek Deniz ile bir röportaj yapan gazete, söz konusu röportajı Deniz’e ait müstehcen fotoğraf ile beraber yayınladı. Röportajda kullandığı fotoğrafla seviyesini adeta bir kez daha ‘Çukur’a indiren Hürriyet, bununla da yetinmeyerek röportaj başlığında “Obsesif kompülsifim ve hipermobilitem var” ifadelerine yer vererek Türkçe ile adeta dalga geçmeye kalktı.

AHLAKSIZLIĞA TEPKİ ÇIĞ GİBİ

Her fırsatta Müslümanların maneviyatını hedef alarak toplumun ahlaki yapısını dinamitleme girişiminde bulunan Hürriyet’in son rezilliği, gerek duyarlı Müslümanlar arasında gerekse sosyal medyada büyük tepki toplarken, kullanıcılar, “Sizin ananız bacınız yok mu edepsizler!, Ailesi olan bir Müslüman bu fotoğrafı yayınlayamaz.” şeklindeki yorumlarla skandal habere büyük tepki gösterdi.

Bitig Bitig adlı sosyal medya sayfası da “Obsesif kompülsifim ve hipermobilitem var” ifadeleriyle Türkçe ile adeta dalga geçen gazeteye yönelik tepkisini “Türkçe’nin haline, Doğan Medya Allah belanı vere.” sözleriyle dile getirdi.

Kaynak: Yeni Akit