Bugünlerde özel kariyer bürolarının her konuda çok daha yetkin olmalarından dolayı, konu ile ilgili haberimiz sayesinde, bu alanda en iyi hizmetleri sunan kurum ile çalışmaya başlamış olacaksınız. Firmalar, fabrikalar, şirketler, esnaf, için ve tabii ki iş arayanlar için doğru yeri bulmak ve çalışmak çok önemlidir. Çalışan ya da iş veren, öncelikli olarak sürekli farklı kişiler ile değil, bir ömür yollarına devam edebilecekleri kişiler ile çalışmak isterler. İşte bunu sağlayan özel istihdam bürosu sayesinde, tam anlamı ile profesyonel olarak aradığınız işi ve çalışanı bulmuş olacaksınız. Siz de özel istihdam bürosu ihtiyacınızı karşılamak istiyorsanız buraya tıklayarak işini bilen bir özel istihdam bürosu ile tanışabilirsiniz.

İş İçin Ekokariyer İle Çalışın

Günümüzde kariyer stratejileri değişkenlik gösterterek de karşımıza çıkmaya başlamış durumda. Çalışandan stratejik olarak tam bir verim elde edilmesi oldukça büyük önem taşıyor olmasından dolayı, işe alım danışmanlığında her türlü yöntem ve en yeni metotlar sayesinde, çalışan kişi test edilmektedir. Burada tüm bu metot ve yöntemler ile çalışacak kişi daha net belirlenerek, sürecinin yürütülmesi sağlanmakta ve çalışan tespiti yapılmaktadır. 

İşe Alım Danışmanlığı

Eko Kariyer, Türkiye'nin ilk ve tek yeşil yaka kariyer şirketi olma özelliğini taşıyor olması ve bunu kendine amaç edinmiş olması nedeni ile verdiği bütün bu hizmetlerinde nitelikli bir işe alım danışmanlığı güderek İk danışmanlığı hizmetleri bulunmaktadır. Bu anlamda yürüttüğü stratejik eğitimleri, hizmetleri ve fonksiyonel özellikleri bulunarak bunlar başlı başına unsurları oluşturmaktadır. Eğer başarılı bir işyerinden bahsedilecekse de başarılı çalışanlardan bahsedilmelidir.

Ekokariyer İşe Alım Süreci

İşte bunun bilincinde olan Ekokariyer, gerek iş arayan için ve gerekse de iş veren için en iyi çalışma alanını belirlemektedir. Bir işletme için ekipmanlardan çok daha önemli olan, çalışanların azimleri, çalışkanlıkları, becerileri ve saygınlığıdır. Özel istihdam bürosu sayesinde bu bilinçte olan işletmeler ile çalışanları bir araya getirerek, güçlü bir çalışma alanı ortaya koymaktalar. 

Yetkinlik Bazlı Mülakat Süreci

Bir işyerinde çalışacak kişilerde belirli özellikler aranır. Bunlar İk danışmanlığı sayesinde daha etkin bir şekilde belirlenmektedir. Yani sadece iş veren avantajlarına değil, aksine işçi haklarına da riayet edilecek şekilde testler yapılır ve buna göre iyi bir çalışma ortamının nasıl olması gerektiği belirlenerek, çalışanlar buna göre seçilir. Ekokariyer ile bu hizmetlerden yararlanmanın en büyük faydası, insan kaynaklarının en iyi şekilde yönetilebilmesini ve ortaya çıkan sorunların en etkin yollarla çözüme kavuşturulmasını sağlamasıdır. Personel seçimi gerçekten çok önemlidir ve uzun zaman alır. İşte tüm bunları çok güçlü bir şekilde yetkinlik bazlı mülakat ile halletmenin kolaylıklarını yaşayabileceksiniz. 

Yeteneğinize Göre İş Bulun

 

Eko Kariyer firmasının başlıca temel eğitimleri bağlamında ortaya koyduğu hizmetler, başta danışmanlık gelmek üzere şirket içi eğitimler alanında koordineli bir biçimde yürütülen temel çalışma prensibinden oluşmaktadır. Şirket içi eğitimleriyle çalışanlarının performanslarının en üst düzeye taşınması amacıyla çalışmalar yürütülerek bu doğrultudaki nitelikli kalifiye elemanların yetiştirilmesi hedeflenmektedir. Bu da bütün olarak etkili bir hizmet içi eğitim politikalarının gerçekleştirilmesi sayesinde kariyer basamaklarının oluşturulmasında karşımıza çıkar. 

Firmalar İçin Elamanlar Hazır

Yetkinlik bazlı mülakat, bir işyerinde istihdam edilmek istenen adayın eski iş bilgileri ile ilgili yapılan görüşme ve değerlendirmedir. Yani bu yöntem ile çalışanın öncesinde neler yaptığı, nasıl başarılı olacağı detayları ile belirlenir ve buna göre çalışan iyi bir şekilde seçilir. İnsan kaynakları danışmanları tarafından bu yöntem en sık kullanılanlar arasındadır. Çünkü, bu yöntem aynı zamanda da kişiyi tanımanın en iyi yolu olarak bilinir. Amaç adayı tanımak olduğu için de yetkinlik bazlı mülakat da sorulacak sorularda bu amaca yönelik olarak hazırlanır. Ayrıca, kişinin iletişim becerisi ile olaylar karşısında verebileceği tepkiler değerlendirilir. 

Uzman İnsan Kaynakları Firması 

Ekokariyer gibi insan kaynakları şirketleri hem işverenin yükünü hafifletirler hem de nitelikli iş ve işçi konusunda gereken her türlü yardımı yaparlar. Aslında işverenler açısından bakıldığında bu hizmetlerin önemli bir avantajı daha vardır. Bu da tüm personel alımı ve personel ihtiyacı işlemleri gizli bir şekilde halledilebilir. Bir yerde herhangi bir nedenden dolayı meydana gelen boşluğu ve yaşanan durumu kimsenin bilmeden gizlilik içerisinde yeni personel ile doldurulması işveren açısından oldukça önemlidir.

İşinizi Eko Kariyer İle Halledin

İnsan kaynakları firmaları sayesinde işveren sadece işine odaklanır. Personel endişesi yaşamaz. Böylece daha verimli olur. İşveren Ekokariyer gibi güvenebileceği bir insan kaynakları firması ile çalıştığında kendisini ve işyerini de güvende hisseder.