Telefon sektörünün giderek gelişmesi üzerine yeni telefonlar piyasaya sürülür. Dünyanın en iyi telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi de piyasaya sunduğu telefonlar ile ilgi çekmektedir. Xiaomi’nin yeni tasarım harikalarından Mi 8, şık ve kullanışlı yapısı ile dikkat çekmektedir. Görünüş olarak ince ekranı ve kavisli kenarları ile çok şık bir görünüm sergiler. Ayrıca ekranın üstünde bulunan çentik ile de güzel bir görünüm oluşturur. Kamera bakımından çok kaliteli bir üründür. Hem arka kamerası ile hem de ön kamerası ile çok iyi çekimler yapabilir. 12 MP arka kamera ve 20 MP ön kamera çekim kalitesi ile bir fotoğraf makinası gibi kullanılma imkanı sunar. Kameralar çekim kalitesi ile çok profesyonel işler ortaya koymaktadır.
Kaliteli Ekran Kullanım İmkanı İle Mi 8
Yüksek çözünürlük sahibi olan ve Amoled ekran tipi kullanan bu telefon çok etkili bir şekilde film ve video izlenmesine imkan verir. Full HD olan ekran çözünürlüğü her türlü videoda yüksek kalite sunar. Bu özellik, 6.21 inç ekran genişliği ile daha etkili hale getirilir. Geniş ekranda yüksek kalitede kullanım yapmak, Mi 8 sayesinde mümkündür. Tam bir teknoloji harikası olan ürün, Qualcomm Snapdragon işlemcisi ve 6 GB ram sayesinde çok iyi bir performans ile çalışır. Bütün işlemler için akıcı ve kolay bir çalışma sağlanır. İşlemci kalitesi ve ram miktarı ile teknolojinin imkanlarından verimli bir şekilde yararlanma sağlanır.
Yüksek Hafıza Ve Batarya Kapasitesine Sahip Olan Mi 8
Uzun süre kullanıma imkan vermesi için yüksek batarya kapasitesi ile desteklenen Mi 8, kaydedilen yüksek boyutlardaki dosyaların saklanması için ise büyük bir depolama alanına sahiptir. 3400 mAh batarya kapasitesi ile daha uzun süre işlem yapılmasına imkan tanınır. Bu batarya kapasitesi video, müzik ve benzeri şeyler için uzun süre kullanıma uygundur. 64 ve 128 GB depolama seçenekleri ile de her türlü dosyanın saklanıp korunması sağlanır. Xiaomi’nin bu modelinde teknolojiden tamamıyla yararlanılmıştır. Ürün detaylarına ulaşmak için.