Kocaeli'nin sahil ilçesi olan ve kentleşmenin oldukça hızlı olduğu darıca bina temizliği firmalar tarafından yapılma ihtiyacı da günden güne artmaktadır. Bu ihtiyaca karşılı vermek için güler yüzlü ve tecrübeli ekibi ile bina temizliği hizmeti veren firmamız müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. Anlaşılan müşterilerin işlerini aksatmayacak şekilde binaların temizliğini yaptıktan sonra ardında mis gibi bir ortam bırakarak mekandan ayrılan ekibimizin müşterilerimizi ne kadar memnun ettiğini Guleryuztemizlik.com.tr adresimizde bulunan kullanıcı yorumlarında görebilirsiniz.

Bina Temizliği Nasıl Yapılmaktadır?

Firmamız müşterilerimizin temizliği için başvurduğu binanın kat sayısı ve genişliğine göre bina temizliği hizmeti vermektedir. Evlerin kat sayılarının fazla olduğu darıca bina temizliği için firmamızın kalabalık bir ekip ile işi hızlı bir şekilde bitirdiği bölgeler arasındadır. Sabah erken saatlerde binaya ekibimizi ekipmanları ile birlikte gönderen firmamız işlemi en kısa sürede bitirdikten sonra oradan ayrılmaktadır.

Bina Temizliği Ekipmanları

Son teknoloji ekipmanlar ile hizmet veren firmamız binalardaki en ufak kirleri dahi gözden kaçırmayarak titiz şekilde temizlemektedir. Bulundukları yerdeki insanları temizlik sırasında rahatsız etmemeleri için personellerine belirli aralıklar ile iletişim eğitimi aldıran firmamız müşteri memnuniyeti konusunda gerekli tüm hizmetleri düşünmektedir.

Bina Temizliği Fiyatı

Müşterilerimize en uygun bina temizleme fiyatlarını sunan ve onları fazla zorlamayan firmamızın web adresine gelen müşterilerimiz fiyat teklifi de verebilirler. Bu şekilde bina temizliği fiyatının ne olduğu konusunda müşteriler ile ortaklaşa şekilde bir karar varmayı tercih eden firmamız müşteri hizmetlerinden direkt olarak fiyat almak da mümkündür. Firmamız da binadaki kat sayısı temizlik için uygun görülen fiyatın değişmesindeki en önemli etkendir. Ortalama 5 katlı binayı haftada 2 kez 200 TL'ye temizleyen firmamız da fiyatlar müşteriler ile konuşulduğunda değişmektedir.