1979 yılında kurulmuş olduğu ilk tarihten beri paslanmaz çelik sektöründe en iyi yatırımlar yaparak teknolojik gelişmelerle çok iyi sonuçlar sunmayı başaran Karaca paslanmaz çelik firmasında sizler de çalışabilirsiniz.. İstanbul İkitelli Sanayi Sitesi'nde en aktif firmalarından biri olmayı başaran ve kırmızı kurumsal kimliğe sahip olan Karaca paslanmaz çelik firması Aynı zamanda da yapmış olduğu teknolojik gelişmelerle her zaman için ön planda olmayı başarmıştır. Tüm bunların yanı sıra yapmış olduğu bütün ürünlerini çok hızlı bir şekilde dağıtarak müşterilerine en iyi şekilde memnuniyeti sunmaktadır.

Karaca Paslanmaz Çelik Kalitesi

Yapmış olduğu yatırımlarla her daim için ön planda olmayı başaran Karaca metal paslanmaz çelik sektörünün en iyilerinden biri olmayı başarmıştır. Yıllardır bu konuda en iyi ürünleri üretmeyi başaran Karaca, 2013 yılında yenilenme ve yapılanma yılı olarak ilan etmiştir Bu yıl daha yapmış olduğu özellikle lojistik yatırımlar ve ayıca üretim ve tedarik yatırımlarıyla ön plana çıkaran Karaca satış hizmetlerinde çok yüksek bir başarı sağlayarak müşteri memnuniyetini de sağlamıştır. Detaylı bilgiler, hizmetler hakkında bilgi ve ürünlerimiz hakkında bilgi için: web sitesi adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Firmamız tarafından satışı gerçekleştirilen Paslanmaz çeliklerin yanında paslanmaz köşebent, paslanmaz boru, paslanmaz çubuk, paslanmaz profil, paslanmaz rulo ve paslanmaz saç gibi diğer paslanmaz çelik ürünlerle de siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Paslanmaz boru, üretim şekline göre sınıflara ayrılmaktadır. Dikişli diye tabir edilen kaynak kullanılarak üretilen borular ve kaynak kullanmadan üretilen borular olmak üzere iki farklı sınıfta ayrılmaktadır. Dikişsiz olarak üretilen borular tek parça halinde üretilmektedir. Öncelikle deliksiz şekilde üretilen boruya daha sonra delik açılmaktadır. Böylece tek parça halinde üretim gerçekleşmiş olmaktadır. Bu tür borulara çekme boru olarakta adlandırılmaktadır. Bu borularda kaynak olmadığından çok daha yüksek basınçlara dayanabilmektedir. Dikişli olarak üretilen borular ise öncelikle boru şeklinden ziyade düz bir şekilde üretilmektedir. Daha sonra yapılan işlemlerle boru şeklini almaktadır. Birleşim yerlerine ise kaynak uygulanmaktadır. Uygulanan kaynaktan dolayı dikişli boru adını almaktadır.

Sadece paslanmaz sektöründe yatırımlarını aralıksız sürdüren firmamız Silivri üretim fabrikasıyla da pek yakında hizmetlerini arttırarak yükselişine devam edecektir.

Karaca Paslanmaz Çelik Ayrıcalıkları

Kaliteli üretimleri ile her zaman için ön planda olmayı başaran Karaca paslanmaz çelik ürünleri sektöründe başarılı firmalarından biri olmayı başarmıştır, en güvenilir ve tercih edilen şirketler arasında girmeyi başaran ve ilke edinmiş olduğu yönetimi ve kalite politikaları ile ön planda olmayı başaran firma müşteri memnuniyetini her zaman için ön planda tutmaktadır. Etkin ve yetkin bir şekilde ürün üretimini sağlayan firma müşterilerinin her zaman için üretim ve hizmetlerin aksamaması için gerekli yatırımları yapmış ve gerek teknolojik yatırımlarla gerek personel yatırımlarıyla müşteri memnuniyetini sağlamış bulunmaktadır.