kerastase-densifique-hair-density-programme-stemoxydine-5-30-x-0-20-oz-3[1]Saç bakımında kuaför etkisi yaratan Kerastase günlük kullanıma uygun pek çok çeşide sahip bir marka. Saç tipine uygun şampuanları, bakım kremleri, saç bakım maskeleri ve yağları mevcut. Ürünlere adresinden ulaşabilir ve farklı seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Kerastase Couture Styling, mevsimsel değişikliklerden, güneşten ve fönden yıpranan saçın kendini yenilemesini sağlar. Haftada 2-3 kez saça uygulanabilir. Kerastase CautureStyling’in fındık büyüklüğünde saça uygulanması yeterli. Sonrasında ılık suyla durulanır.

Kerastase Elixir Ultime, kökten uca dolgun ve canlı saçlar için önerilmiş bakım ürünüdür. Kalın telli saçlar için geliştirilmiş seçeneği olan, saçları dış etkenlerden koruyan, derinlemesine bakım ve onarım sağlayan bir üründür. Ürünün düzenli olarak kullanılması dâhilinde istenilen sonuçlar elde edilir. Kersatase Şampuan, masaj yapılarak uygulanır, iki dakika bekletilir, daha sonra ılık suyla durulanır. Her saç tipine uygulanabilen bu ürün saç diplerini temizler ve özel bakım yapar. Kerastase Elixir Ultime Argan Yağlı Maskesi, Kerastase Elixir Ultime Durulanmayan Bakım Kremi, yıpranmış saçların bakımını ve onarımını sağlar. Kerastase Elixir Ultime Argan Maske, saçın kaybettiği nemi ve canlılığı kazandırırken; Kerastase Elixir Ultime Durulanmayan Bakım Kremi, saçın günlük ve haftalık bakımını sağlar. Durulanmasına gerek yoktur. Kerastase Elixir Ultime Durulanmayan Bakım Kremi ve Kerastase Elixir Ultime Argan Yağlı Maskesi el ya da tarak yardımıyla saça yedirilerek uygulanır.

Kerastase Densifique, beslenme yetersizliğinden kaynaklanan saç kırılma ve dökülmelerine çözüm sunar. Saça ihtiyacı olan nemi kazandırır. Saçtaki aşırı yağlanmayı dengeler. Günlük ya da haftalık kullanabilir. Kerastase Densifique Şampuan, kabarık ve solgun saçlara kaybettiği ışıltıyı geri verir. Nemliliğini korur, bakım sağlar. Islatılmış saça az miktarda uygulanarak, 2-3 dakika bekletilir ve ılık suyla durulanır. Kerastase Densifique Saç Bakım Köpüğü dökülmelere ve kopmalara karşı geliştirilmiştir. Saçı besler, dipten uça kadar onarır. Düzenli olarak uygulanması önerilir. Kerastase Densifique Maske, saçları besler, saçın dinlenmesini ve yenilenmesini sağlar. Haftada 4-5 kez uygulanabilir. Uygulama sonrası ılık suyla durulanır. Kerastase Densifique Saç Serumu dökülen saç sorunlarının kökten giderilmesini sağlar ve saç kökünü besler. Sabah akşam temiz saça uygulanabilir.

Kerastase Nutritive, saç tipine uygun bakımı sağlar. Kerastase Nutritive Şampuan, kıvırcık saç gibi kullanımı zor saçları yatıştırır ve hacimlerini korumalarını sağlar. Saçı besler, ihtiyacı olan günlük nemi saça kazandırır. Saçlar daha kolay taranır. Kerastase Nutritive Şampuan, fındık büyüklüğünde alınır ve saça masaj yaparak uygulanır. 2 dakika bekletilir ve durulanır.Kerastase Nutritive Şampuan föne ihtiyaç duyulmadan saçın kullanımını kolaylaştırır. Aşırı kuru saçlar için de geliştirilmiş, nemlendirme özelliği olan Kerastase Nutritive  istenilen sıklıkta kullanılabilir. Düzenli olarak kullanımı saç onarımını sağlar. Kerastase Nutritive Şampuan masaj yapılarak aça yedirilir. Matlaşmış saçları canlı görünümüne kavuşturur. İşlem sıklığı artırılabilir.

Kerastase Reflection; röfleli ve hassaslaşmış boyalı saçların bakımı için geliştirilmiştir. Saçların doğal yapısını ve rengini korur. Dökülmeyi önler, kırılmaları yok eder. Günlük kullanımı iki fındık büyülüğünde olabilir.

Kerastase İnitialiste; kırılma önleyici ve güçlendirici bir serumdur. Saç köklerini besler, saçı yapılandırır. Haftada 3-4 kez uygulanabilir. Durulamaya ya da kurulamaya gerek yoktur. Düzenli kullanılması istenilen sonucu sağlar.

Kerastase Cristalliste;  Farklı saç tiplerinin ihtiyaçlarını karşılar. Saçın doğal yapısını korur. Yıpranan saçı onarır ve güçlendirir. Kerastase haftada 3-4 kez kullanılabilir. Islak ya da yıkanmış saça az miktarda masaj yapılarak yedirilir. 2-3 dakika bekletildikten sonra bol suyla durulanır. Yıkama işlemi isteğe göre tekrarlanabilir.