Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan ve Çorlu Sivil Havalimanı'na 5 dk mesafede bulunan Olimpos Atlı Spor Kulübü, kır düğünü ve kır nikahı organizasyonu ile eşsiz bir deneyim fırsatı sunmaktadır. Peri masalları niteliğindeki organizasyon çalışması ile Beyaz Bahçe kır düğünü İstanbul mekânını hizmetinize sunmaktadır. 101 dönüm yeşil arazi üzerine kurulu Olimpos At Çiftliği, 8 dönüm üzerine kurulu olan Beyaz Bahçe alanında düğün, nişan, kına gecesi, sünnet düğünü faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. En özel gününüz için, organizasyon yetkilisi arkadaşlarımız her detayı tasarlıyor ve konforunuza sunuyor. Gelin yolu, yürüyüş yolu, kokteyl alanı, pist, karşılama alanları ile Olimpos kır düğünü İstanbul olarak, unutulmaz bir gün yaşatıyoruz.

Kır Düğünü istanbul ve Olimpos Atlı Spor Faaliyetleri

At yetiştiriciliği ile başladığımız bu sektörde 2003 yılından bu yana hizmet sağlamaktayız. İngiliz atları, Avrupa atları yetiştiriciliği ile İngiliz atları satışı sağlamaktayız. Doğa ile iç içe arazimizde çocuk ve yetişkinlere özel binme turları hizmeti sunuyoruz. Olimpos kır düğünü İstanbul firması olarak özel binicilik dersleri ve müsabakalara hazırlık eğitimlerini sunuyoruz. Firmamızda pansiyoner hara hizmeti uygulanmak olup, Ponny atları ile çocuklara biniş turları sağlamaktayız. Türkiye çapında müsabakalara katılan atlarımız ve yeni doğan taylarımızla, binicilik ve at yetiştiriciliğinde, Olimpos kır düğünü istanbul olarak fark yaratıyoruz. At çiftliğimizde 4 yaş itibari ile yetişkin ve çocuklara özel binicilik dersleri ile açık ve kapalı binme alanlarımızla faaliyet gösteriyoruz.

Olimpos Restorant ve Etkinlikleri

Trakya'nın sevilen sanatçıları ile her Çarşamba akşamı canlı müzik etkinliği düzenliyoruz. Kış ayları için Olimpos Kış Restorant ile şömine başı keyfi yaşatıyor, Olimpos kır düğünü istanbul mekanı olarak, kır bahçemizle hizmet sağlıyoruz. Olimpos Kır Bahçesi Restorant Cafe 'de açık büfe kahvaltı ve açık büfe restorant hizmetlerini en kaliteli tonundan sağlıyoruz. Mutfak lezzetimizi titizlikle harmanlıyor, usta aşçılarımızın hünerlerini beğeninize sunuyoruz. Ramazan iftar menüleri, toplu yemeklerde, kır düğünü fiyatlari davetlerinde 1000 kişi kapasiteli alanlarımızla mutfak sanatımızı konuşturuyoruz. Çiftlik kahvaltı, çocuk kahvaltı ve açık büfe lezzetleri ile Olimpos kır düğünü İstanbul ve Marmara Bölgesi'nin en kaliteli hizmet sunan at çiftliğidir.

Olimpos Organizasyon Çeşitleri

Olimpos Atlı Spor Kulübü olarak; düğün, nişan, kına gecesi, sünnet düğünü, iş yemekleri, özel toplantılar, kutlamalar, reklam ve tanıtım organizasyonları, konserler, festival etkinlikleri, açılış davetleri, mevlüt ve Ramazan organizasyonları gibi her organizasyon etkinliğinde kaliteli ve tecrübeli hizmet sağlamaktadır.