Klimalarınızın bakımı için güvenilir yetkili servis ile irtibat halinde olmanız çok önemlidir. Klimalar sürekli kullanıma bağlı bazı deformasyonlara maruz kalabilir. Klima bakımı için sık kullanılan aylar öncesinde mutlaka baktırılmalıdır. Klima bakımı ortalama yarım saat sürer. Filtre bakımı ve mekanik bakımı ile klimanız kullanıma hazırlanır. Klima servisi olarak talebiniz karşılığında deneyimli ekip anında ulaşarak bakımı gerçekleştirir. Klimalarınız için doğru adreste olmanız önemlidir. Klimaların tamiri için ofise gelen tüm klimalar özenle tamir edildikten sonra tekrar adrese teslim edilir.

Güvenilir Hizmet ve Kalitemizle Buradayız

Hizmetimizle ve yakın takibimizle klimalarınızın bakımı yüksek standartlarda yapılmaktadır. Doğru teknik servis hizmetimizle Yedek parçalar ve orijinal parçaların değişimi ve tamiri tarafımızca yapılmaktadır. Daikin klima servisi bayiliği ile müşterilerimizin hizmetinizdeyiz. Klima servisinin kalitesi deneyimli çalışanları ile belli olur. Uzun yıllar çalışma prensiplerinden ödün vermeden prensipli iş anlayışı ile klimalarınızın bakımı tarafımızca yapılmaktadır. Sürekli alınan eğitimlerle profesyonel çalışanlarımız daha iyi hizmet verebilmek için sürekli kendini geliştirmektir.

Klima Markalarının Tamirini Yapıyoruz

Klima kullanımı günümüzde çok yaygın iken bakımlarının da zamanında yapılması gerekir. Bundan dolayı firmamız bu konuda size en büyük desteği sağlayacaktır. Mesai saatleri içinde bize 08503042387 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. Klimaların arıza durumunda ise yine teknik ekibimiz size destek olacaktır. Samsung klima servisi sayesinde bu marka klimalarınızı güvenli ellere teslim ediniz. Her marka klimanın yedek parçaları mevcut olup, tamir aşamasında da zamanında müdahale ediyoruz. Firmamız İstanbul’da tüm semtlere hizmet vermektedir. Yetkili klima servisimiz sayesinde sorunsuz günler yaşayın. İstediğiniz zaman ortam sıcaklığınızı klimalarınızla ayarlayın. Tüm marka klimaların toplandığı yetkili servisimizde içiniz çok rahata edecek. Yazın içiniz serinlesin, kışın ise sıcaklığı hissedin.