Zeo Agency tarafından son 5 yıldır düzenlenen Digitalzone aslında Türkiye’nin ilk uluslararası SEO konferansı olma özelliğini taşıyor. Artık benzer etkinliklere katılmak için Avrupa ülkelerine seyahat etmek gerekmiyor. Çünkü dünyanın en başarılı SEO uzmanları Digitalzone etkinliği için Türkiye’de buluşuyor.

Geçtiğimiz günlerde MENA Search Awards etkinliğinden 4 ödülle dönerek başarısını bir kez daha taçlandırmış olan Zeo Agency pek çok önemi projeye imza atarak SEO alanında aranan firmalardan biri haline geldi. Türkiye’de ilk kez uluslararası bir SEO konferansı düzenleyerek 5 yıl önce sektördeki önemli bir ihtiyacı karşılayan ve bu alanda tanınan araçlardan Majestic'in temsilcilerinden Zeo ekibi bu yıl Digitalzone’17 ile uzun süre unutulmayacak bir konferansa daha imza atacak.

Digitalzone’17 Bu Yıl Büyük Katılımla Gerçekleşecek!

Geçtiğimiz yıllarda konferans SEO odaklı olarak düzenleniyordu. Ancak bu yıl SEO’nın yanı sıra dijital pazarlama, PPC, mobil ve outbound marketing alanları da işlenecek. Bir anamda dijital pazarlamaya ilgi duyanlar için de kaçırılmayacak bir etkinliğe dönüşen Digitalzone’17 çok sayıda yabancı konuşmacıyı Türkiye’de buluşturmaya hazırlanıyor. Elbette konuşmacılar alanlarında fark yaratan başarılara imza atmış olan isimler arasından özenle seçiliyor.

Uluslararası platformlarda boy gösteren Zeo Agency bu yıl geçtiğimiz yıllara nazaran daha yüksek bir katılımcı sayısına ulaşmayı hedefliyor. Digitalzone’17 için belirlenen tarih 20-21 Ekim 2017 oldu. Etkinliğe Hilton İstanbul Bomonti Hotel ev sahipliği yapacak. Cindy Krum, Emily Grossman, Kaspar Szymanski, Michal Magdziarz, Millie Ismail, Samuel Scott ve Gerard Compte konferansta söz alacak olan yabancı konuşmacılar listesi arasında yer alıyor.

Zeo Agency kurucu ortaklarından Yiğit Konur’un açılış konuşmasıyla start alacak olan konferans katılımcılara eşsiz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Elbette konferansın genç girişimciler için deneyim kazanmanın yanı sıra aynı zamanda geniş bir network ağı olacağını da belirtmek gerek. 800’den fazla üst düzey dijital pazarlama uzmanını buluşturacak olan bu etkinlikte yer almak isteyenlerin rezervasyon yaptırması gerekiyor.