Online alışverişlerin hız kazanmasıyla birlikte artık gıda ürünlerinin de internet üzerinden sipariş edilmesi yaygınlaştı. Dolayısıyla doğum günü pastasından çeşitli kurabiye ve şekerlemelere kadar her şeyi internetten ulaşmak artık mümkün.

ÖZEL GÜNLERİN ANLAMLI SİTESİ

 
Özel günleriniz için sipariş etmek istediğiniz pasta, kurabiye, kek, jelibon ve çeşitli şekerlemeler; bir tıkla evinize kadar geliyor.  Meyve Sepeti isimli internet sitesinde yüzlerce çeşidi bulunan ürünleri kısa sürede ve güvenli bir şekilde temin etme olanağı veriliyor.

Özel günleriniz için sipariş etmek istediğiniz bu tür gıda ürünleri için zengin çeşit ve hemen hiçbir mağazada bulunması mümkün olmayacak kadar görsel değeri yüksek ürünler almamız mümkün oluyor.

MEYVE SİPARİŞİ DE ARTIK İNTERNETTEN

Meyve sepeti sayesinde özel sunumlarla size getirilecek olan meyveleri hem uygun fiyatlarla hem de online olarak almanız artık mümkün. Dolayısıyla meyve sipariş ederken size gelecek ürünün resmini açıkça görebiliyorsunuz.  Böylelikle ürünleri seçmek için çaba sarf etmek, zaman kaybetmek ve  uygun fiyatlı meyveler bulmaya çalışmak zorunda kalmıyorsunuz.

 

ÇİÇEKLERİNİZİ DE AYNI SİTEDEN SİPARİŞ EDEBİLİRSİNİZ

Özellikle özel günler için aldığımız gıda ürünleri yanında sevdiklerinize iletmek istediğiniz çiçek siparişlerini de yine aynı siteden yapmanız mümkündür. Bu durum Meyve Sepeti özel konseptini görmenizi ve uygun fiyatlara memnun kalacağınız ürünler almanızı sağlarken, tüm bunları tek bir siteden temin etmenize olanak sağlıyor.

Detaylı bilgi: