Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu 7 Mayıs’ta beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı, kısa süre sonra beyin ölümünün gerçekleştiği bilgisi geldi.  Yalova’daki hastaneden İstanbul’a getirilen Mirzabeyoğlu’nun, bugün vefat ettiği bildirildi.

İSLAM’I SAVUNDU, İŞKENCE GÖRDÜ

Hayatını İslam yoluna adamış, bu uğurda birçok eserler vermiş olan mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu, FETÖ ve 28 Şubatçılara boyun eğmediği, dik durup davasını savunduğu için 16 sene suçsuz yere hapis yattı. 2014 senesinde tahliye olan Mirzabeyoğlu, FETÖ ve 28 Şubatçıların terör estirdiği 1990’lı yılların sonlarında büyük işkenceler gördü.

YILMAZ ÖZDİL İŞKENCEYİ MEŞRULAŞTIRDI, MİRZABEYOĞLU İLE DALGA GEÇTİ

Mirzabeyoğlu’nun gördüğü işkence tüm vicdanlarda derin yaralar açarken, bir güruh işkenceyi meşrulaştırmaya çalışmış, hatta Mirzabeyoğlu’nun işkence sonrası yüzünde çıkan yaralarla dalga geçmişti. Millete kendince ahlak dersi vermeye çalışan Yılmaz Özdil’in başını çektiği o grup halen istediği gibi İslam’a ve Müslümanlara saldırmaya devam ediyor…

UNUTULMAYACAK AHLAKSIZLIK

Dönemin Star gazetesi yöneticilerinden olan Yılmaz Özdil, Salih Mirzabeyoğlu’nun gördüğü işkenceyle dalga geçerek şu skandalları gazetenin manşetinden vermişti: 




Kaynak: Yeni Akit