Paykasa Kart döviz kuruna bağlı olarak değişik paketler üzerinden sunulmaktadır. Bu konuda Türkiye piyasasındaki güvenilir siteler aracılığıyla, 16 haneli sanal kartınıza sahip olabilirsiniz. Belirlenmiş alt limitler döviz kuruna bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.

 

 Bu yüzden resmi olarak hangi güvenilir firma daha düşük döviz kuruyla hizmet sunuyorsa, o site üzerinden sanal kart almaya özen gösterilmelidir. Böylece çok daha uygun fiyatlar üzerinden, düşük komisyon ile kart sahibi olunabilir. Kullanacağınız paykasa alım miktarına bağlı olarak değişik paketler üzerinde bu pin kodunu elde edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken güvenilir ve resmi site aracılığıyla, müşteri temsilcisine bağlanarak işlemleri tamamlamaktır.

 

 Güvenli Altyapı ile  Alım İmkanı

 

Güvenli yoldan satış işlemini gerçekleştirmek büyük öneme sahiptir. Bu konuda güçlü bir altyapı sistemi ile hizmet veren firmalar bulunuyor. Böylece E ticaret siteleri, oyun veya farklı alışveriş siteleri üzerinden pin kodunu giriş yaparak; tek seferde alışverişi tamamlayabilir. Bu da kişisel bilgilerinizin tamamen korumasına özel bir olanak sağlamaktadır.

 

 

İnternet Üzerinden Güvenli Alışveriş

 

 E ticaret siteleri, oyun siteleri veya farklı alışveriş siteleri üzerinden artık güvenilir paykasa kart, geniş bir yelpaze altında kullanılabilmektedir. Hiçbir kişisel bilgi sunulmadan sadece 16 haneli kart ile alışveriş tamamlanmaktadır. Üstelik internet siteleri sanal kart için özel bir bölüm ayırmış durumda. Siparişiniz oluşturulduktan sonra bu bölüme numarayı giriş yaparak alışverişinizi kısa süre içerisinde tek seferde bitirebiliyorsunuz.

 

 Ancak burada dikkat etmesi gereken en önemli husus alt limitlerdir. Farklı paketler doğrultusunda sunulan paykasa, döviz kuruna bağlı olarak değişkenlik gösterir. Bu yüzden döviz kuru üzerinden değişik paketler aracılığıyla istediğiniz miktar yüklemesini güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Dünya çapında oldukça popüler hale gelen bu sanal kart, artık bütün farklı internet siteleri üzerinden alışveriş fırsatı tanımış durumda.