Organickid %100 organik , rengarenk ve ekonomik ürün arayışında olanların ihtiyacı olan bir markadır. Tekstilci bir geçmişe sahip olmamız, yurt dışında gördüklerimiz organik bilinci ve kullanımı mümkün olduğunca Türkiye'de de kullanılmasını hedeflemiştir. Türkiye'nin ilk organik iplik ureticisi olan Topkapı İplik, üretiminin her aşamasını kendi bünyesinde İstanbul fabrikasnda yapmaktadır. Organickid öncesinde çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan Topkapı İplik, 44 senelik tekstil tecrübesini Organickid ile pekiştirmiştir.

Böylece Organickid'in tüm ürünleri, pamuktan ipliğe, iplikten kumaşa, boyaya ve dikime kadar Topkapı İplik'te gerçekleşmeye başlamıştır. Bir ürünün tüm üretim aşaması yalnızca bir firmada ve kurucularının da kontrolü altında olan tek marka Organickid, bir e-ticaret firmasi olarak yola çıkmıştır.

Erkek bebeklerini bakımlı, yakışıklı ve fiyakalı yapmak için erken diye düşünmeyin. Kaliteli ve şık ürünlerimizle onları ev ziyaretinde ya da sokağa çıkardığınızda hem sağlıklı olmarını sağlamış hem de şık görünmelerini sağlamış olacaksınız. Kaliteli ve geniş ürün çeşidimizle birlikte çocuklarınızın giyeceği t-shirt seçeneklerimizle renkli, yünlü ve pamuklu ürünlerimizle sizler ve değerli bebekleriniz daha mutlu olacaksınız. Bulmakta güçlük çekeceğiniz organik bebek kıyafetlerini bizlerde kolaylıkla bulabilir ve Topkapı İplik güvencesi ile uygun fiyatlarda satın alabilirsiniz. Organickid ürünleri GOTS sertifikali 0-6 yaş arasına hitap etmekte ve her türlü hassas cilde uygun yumuşaklıktadır. Çevreye duyarlı ve çocuklarının sağlığını göz önünde bulunduran her anne ve babanın satın alabileceği neşeli tasarımları ile sizleri  bekliyoruz.