Türkiye'nin ilk profesyonel oto ekspertiz hizmeti Otorapor bayilik yöntemiyle hizmet ağını genişletmeyi hedefliyor. Hizmet ağını genişletmek ve ihtiyaç duyulan her noktaya oto ekspertiz hizmeti ulaştırmak için çaba gösteren markanın bayilik taleplerinde her geçen gün artış yaşanıyor.
Türkiye'nin profesyonel anlamda oto ekspertiz hizmeti veren ilk markası olan Otorapor, hızlı hizmet özelliğini bir avantaja çevirerek birçok farklı noktada oto ekspertiz hizmeti vermek istiyor. Türkiye'nin büyük şehirlerine ulaşıp burada ihtiyaç duyulan oto ekspertiz hizmetini karşılamayı düşünen marka, kararlı ve sağlam adımlarla büyümeyi ve hizmetlerinin kalitesini arttırmayı hedefliyor.

İkinci el otomobil alacakların ilk durak noktalarından birisi olan Otorapor, marka bilinirliği ve marka gücünden faydalanmak isteyen kişileri bekliyor. Firmanın en büyük kozu olan marka bilinirliği bugüne kadar yapmış olduğu kaliteli hizmetlerin ve tarafsız oto ekspertiz servisinin bir getirisi olarak görülüyor. İkinci el otomobil piyasasında neredeyse mumla aranan tarafsız oto ekspertiz hizmetini müşterilerine kaliteli ve hızlı bir biçimde sunmayı başaran firma bu şekilde yıllar içerisinde marka bilinirliği korumayı başarıyor.

Türkiye'de ilk olarak profesyonel anlamda oto ekspertiz hizmeti veren yer olan Otorapor, kanıtlanmış başarısı ve tecrübesi ile ön plana çıkıyor. Büyüyen ve gelişen bir sektörün en önemli oyuncularından birisi olan Otorapor, hem oto ekspertiz sektörünün gelişimine katkıda bulunuyor hem de kendisinden hizmet alan müşterilerinin ihtiyaçlarını layıkıyla karşılıyor. Sadece oto ekspertiz hizmetine bağımlı kalmayan firma aynı zamanda araç kiralama, araç boyama, ön muayene, sigorta ve kasko gibi hizmetler de sunabiliyor.

Hizmet sektöründe yer almanın avantajı ile hizmet kalitesini yükseltip tarafsızlık ilkesine bağlı kalmayı başaran marka, sektör içerisindeki yenilikçi ve dinamik yaklaşımıyla dikkat çekiyor. Her fırsatta sektörün gelişmesi için adımlar atan Otorapor, son teknoloji olan ekipmanları kullanarak yenilikçi olduğunu ispatlıyor. Müşterileriyle olan ilişkilerini her geçen gün bambaşka bir noktaya taşıyan firma, dinamik yaklaşımı ile başarılarının üstüne başarı ekliyor.

Oto ekspertiz sektöründe daima ilklerini yerine getirmeyi başaran firma, gelişen bir pazarda yer almanın avantajını fırsata çevirerek bayilik yöntemiyle hizmet ağını genişletmeyi hedefliyor. Kısa vadede yatırım getirisi sağlayan çözümlere sahip olması ve marka bilinirliğini bu yönde pozitif olarak kullanması sayesinde prestij sahibi olmayı başaran Otorapor, hazır ve memnun müşteri kitlesini değerlendirmek isteyenleri bekliyor.

Oto ekspertiz alanında alınabilecek her türlü sertifikaya sahip olan Otorapor, bu alanda başarısının tesadüf olmadığını ispat ediyor. Merkeze bağlı çalışma koşulları, pazarlama faaliyetlerinde ekstra destek, eğitim olanağı ve pazar sürekliliği avantajlarıyla dikkat çeken Otorapor, bayilik yoluyla büyümeyi stratejik ve sektör açısından anlamlı bir adım olarak değerlendiriyor. Zaten büyüyen bir sektör olan oto ekspertiz sektörünün lider markalarından birisi olan ve bu sektörün tartışmasız lokomotifi olan Otorapor, bayilik fırsatları için sizi bekliyor.

Sürekli büyüyen bir sektörün parçası haline gelip bu alanda kaliteli ve sürdürülebilir bir hizmet sunmak isteyen herkesi bayilik fırsatını değerlendirmeye davet eden Otorapor, kısa vadede elde edilecek yatırım getirisi ile hizmet alanına dahil olmak isteyen kişileri heyecanlandırıyor. Yüksek marka bilinirliği, sektör avantajı, hizmet profili, hazır müşteri kitlesi, eğitim olanakları, pazarlama avantajları, teknolojik imkanlar ve bunlar gibi daha bir sürü imkan ile size bayilik konusunda destek sunmayı bekleyen Otorapor, Türkiye'nin en geniş hizmet ağına sahip oto ekspertiz hizmeti olarak bir ilki daha başarmak istiyor.

Otorapor resmi sayfasını ziyaret ederek bayilik koşulları hakkında daha detaylı bilgi alabilir ve dilerseniz başvuru gerçekleştirebilirsiniz.