Birçok işletme ofislerinin daha iyi bir görünüme sahip olması ve çalışanlarına daha iyi bir motivasyon verici ortam oluşturmak amacı ile ofislerini dizayn etmek üzere büro mobilyaları gibi materyallere ihtiyaç duymaktadır. Ancak kaliteli olarak üretim yapan büro malzemeleri satan bir şirket bulmak hiç de kolay değildir. Bu neden ile müşterilerimizin ihtiyaç ve gereksinimlerine daha rahat cevap verebilmek adına Özel Metal Büro Mobilya isimli şirketimizi kurduk. Şirketimiz aracılığı ile sizler de hayallerinizi süsleyen ofis görünümünü elde edebilirsiniz.

Özel Metal Büro Mobilyaları Şirketi Hakkında

Yaklaşık olarak 50 seneyi aşkın bir süredir hizmet sağlamakta olan firmamız, bu süreç içerisinde oldukça fazla deneyim kazanmış olup, müşterilerimizin beklenti ve taleplerine en kaliteli hizmeti sunma konusunda oldukça hassas ve özverilidir. Tüm bu özellikleri nedeni ile oldukça yoğun bir şekilde tercih edilen şirketimiz, ofisleriniz için en doğru ve en uygun mobilyaları üretmektedir. Öte yandan yurt içi pazarında ve yurt dışı pazarında oldukça önemli satışlar ve üretimler gerçekleştiren firmamız, ülkemizin en önde gelen büro malzemeleri üreticisi konumundadır.

Özel Metal Büro Mobilyaları Firması Hakkında

İşletmemiz, 1965 senesinden beridir kaliteli ve dürüstlüğün mobilyalarda buluştuğu pek çok üretim faaliyeti gerçekleştirmektedir. Müşterilerimiz tarafından en çok tercih edilen hizmetlerimiz, ofis tasarımları, yönetici ve ceo ofisi yapımı, grammer koltuk üretimi, ofis sistemleri, mobilya mekanizmaları gibi birçok ayrı alanda hizmet sunar. Öte yandan müşterilerimiz tarafından en çok satımı gerçekleştirilen ürünümüz ise workstation masa ürünüdür. Özel Metal Büro Mobilya isimli şirketimiz, Tcc-The Chair Company/Grammer ve Goldsit Büro Oturma grupları markalarının temsilciliğini ve bayiliğini de yapmaktadır. Sizler de ofislerinizi bizim ile iletişim geçerek yeni baştan yaratabilirsiniz.