İç giyim adından anlaşılacağı üzere, kadınların dış kıyafetin altına giydiği tüm giyim ürünleri bu isimle anılır. Bayan iç giyim ürünü denildiğinde ilk olarak sutyen ve külot akıllara gelir. Ancak günümüzde sutyen ve külot haricinde birçok çeşidi bulunmaktadır. Bunlardan bazıları; jartiyer, kombinezon, tanga, g-string, jüpon, gecelik, sabahlık, pijama, korse, büstiyer, babydoll, tayt ve vücut çorabı sayılabilir. Bu ürünleri Polat Yıldız online sitesinde kolaylıkla bulabilir inceleyebilir satın alabilirsiniz. Üstelik aynı gün kargo ve kapıda ödeme seçeneği ile ek iş.                                                               

Bu ürün çeşitliliği içinde de bir takım farklılıklar da bulunmaktadır. Örneğin; destekli ya da desteksiz sutyen, şifon gecelik ya da saten gecelik, tül gecelik, fantezi gecelik bikini mayo ya da mayo kini gibi farklı isimlerle bayanların tercihine, beğenisine sunulmaktadır. Dünya iç giyim piyasası genelde bayan iç giyim ürünleri ile ayakta durmaktadır. Polat Yıldız da bu ürünlerin haricinde erkek ürünleri atlet çorap baksır yanı sıra çocuk ürünleri de bulunsada en çok ilgiyi iç çamaşırlar, bayan pijamaları, iç giyimi çekmektedir. Dünyadaki üreticilerde olduğu gibiPolat Yıldız markası da ürünlerinin yüzde doksan gibi büyük bir kısmını bayan iç giyim ve bayan pijamaları üretimi üstünde yoğunlaştırmıştır.Bayanların giyim kuşama önem verdiğini, düşkünlüğünü gören tasarımcılar gün geçtikçe daha fazla ürün çıkarıp daha çok çeşitlilik amaçlamışlardır.

Eskiden iç giyim anlayışı sadece külot ve atletten ibaretken şimdilerde Polat Yıldız da da görebileceğiniz üzere onlarca yüzlerce binlerce ürün çeşitliliği bulunmaktadır. Eskiden iç giyim, iç çamaşırlar kaba sert, rahatsız edici kumaşlardan yapılırken şimdilerde rahatlık üst düzeyde tutularak  en şık saten, pamuk, dantel, jüpon, gipür ve  sentetik gibi birbirinden çeşitli kumaş seçenekleriyle hem rahatlık ön plana çıkıyor hem de sağlık açısından daha iyi ürünler ortaya çıkartılıyor. Bu ürün üreticilerinin başında yer alan Polat Yıldız bizim ve çocuklarımızın cildini hassasiyetini ön planda tutarak genelde pamuklu kumaşlardan elde ettiği ürünleri hizmetimize sunuyor. Bu kalitenin yanı sıra verdiği bu denli hizmetin yanında bir de cebimizi düşünüyor. Uygun fiyatlı ürünleri almak hem daha cazip hem de bütçemize dost. Kaliteyi ucuza almak şimdilerde yok gibi bir şey ancak Polat Yıldız farkını bu konuda da gösteriyor. Fiyatı cebimize uygun, kumaşlarıda cildimize…