Bir şekilde işiniz bir Projeksiyon Perdesi alma noktasına geldi. Ama daha önce almadığınız bir şey olduğu için tam olarak nasıl bir şey seçeceğinizi bilemiyorsunuz. İşte çözümü burada. Öncelikle Motorsuz projeksiyon perdesi mi yoksa Motorlu Projeksiyon Perdesimi alacaksınız buna karar vermeniz lazım. Motorsuzlar ucuzdur ama ömürleri kısa ve sorunları fazladır. Motorlu seriler ise biraz daha pahalı ürünlerdir ama hem kullanımı kolay hem de yapı olarak daha sağlamdırlar. Buradaki karardan sonra kullanacağınız yere bakmanız lazım. Devamlı hareket edecek ise ayaklı bir seri almanız lazım delecektir.

Ama sabit bir noktada kalacaksa asılacak modellerden bakacaksınız. Çünkü ayaklı seriler hem görünüm olarak pek şık durmazlar hem de pek sağlıklı değillerdir. Buna da karar verdi isek şimdi geldik perde boyutuna. Burada da sizin perdeyi asacağınız yerin boyutu çok önemli. 2 metre uzunluğu olan bir duvara 3 metrelik perde alamazsınız. 10 metrelik bir duvarı olan yere de 1.8 metrelik perde çok abes kaçar. Burada da duvar yapısına göre perde boyutunu seçmeniz gerekecektir. Ama dikkat etmeniz gereke bir nokta Motorsuz ve Ayaklı bir perde türü seçti iseniz zaten çok fazla boyut seçeneği olmayacağıdır.

Projeksiyon Perdesi - Motorlu Projeksiyon Perdesi

Ama Motorlu Projeksiyon Perdesi alacaksanız o zaman 5 metre uzunluğuna sahip perdeleri bile kolayca bulup satın alabilirsiniz. Projeksiyon Perdesialımı her zaman olmayan bir alımdır. Bu sebeple de alım sırasında biraz sancılı bir süreç yaşayabilirsiniz. Ama ne alacağınızı kafanızda netleştirdi iseniz o zaman sorun ortadan kalkacaktır.

Geriye ise bir teknoloji mağazası ya da satış noktasından Motorlu Projeksiyon Perdesi veya Motorsuz seriden almak kalacaktır. Ödeme şartları, perde boyutu, teslimat şartları, ürünün markası, ürünün yapısı gibi diğer küçük ama önemli detaylara da dikkat ederek tabi. Şimdiden iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.