Araştırmacı Yazar Hasan Basri Aydeniz, Avrasya tapınakçılarından oluşan Aydınlık Gazetesi yazarları niyetlerini göstermeye başlamış, diyerek başladığı payşaımında çarpıcı ifadelere yer verdi. İşte o paylaşım;

"Açıklamaya bakalım;

'Erdoğan'ın izlediği yol doğru ancak, tek başına yönetemiyor. Yanındakiler sıkıntılı. Bundan dolayı ortak (mümkünse ekseriyeti bizden) bir yönetim kurulmalı. ABD elçisini postalamak basit. Daha köklü adımlar atılması gerekiyor. Erdoğan'ın ABD'ye çatması iyi ama, Gezi direnişi için olumsuz konuşması da yanlış'

Yahu kolay kolay kimseyi hedef göstermem ancak, bunlar ne çeşit bir eblehtir? Kendilerini nasıl bir niğmetten saymaktadırlar? Kurulan tuzaktaki rollerini ciddi ciddi görmediğimizi mi zannediyorlar? Zaten TSK içerisinde birilerinin(!) üzerinde (onlar daha önce de başkalarının güdümündeydi) etkinsiniz. Şimdi bu yetmedi, kafanıza göre küresel statükoyu bile dumur etmiş Erdoğan'ı kafeslediğinizi zannederek bizzat görev başına geçmek istiyorsunuz öyle mi? Siz kimsiniz?"

Şİİ SEMPATİZANLIĞI

"Sizlerin nasıl bir Şii sempatizanı olduğunuzu, televizyonda boy gösteren aydın(!) takımınız üzerinden Pers emperyalizmini nasıl meşrulaştırmaya çalıştığınızı, başta Esad olmak üzere Suriye Nusayrilerini nasıl barış/sevgi meleği olarak pazarladığınızı, (fark etmesenizde) birileri çok yakından takip ediyor.

Hemen hergün Bahçeli'yi 'Musul-Kerkük' dedi diye savaş çığırtkanlığı yapmakla suçlayan ve hatta ABD'nin içerideki kliği olduğunu iddia eden siz, yine hemen hergün hangi mantalite üzerinden Türkiye'nin ABD'ye direk savaş açmasını talep ediyor, bunun için durmaksızın millete rasyonel olmayan güzellemeler üzerinden galeyan pompalıyorsunuz? Yani Bahçeli Musul dediğinde savaş çığırtkanlığı oluyor da, sizin 'ABD'ye hemen yarın saldıralım' demenizde etraf güllük gülistanlık mı oluyor ve/ya olacak? Yoksa Bahçeli'nin bahsettiği yerler, tasmalısı olduğunuz İran'ın hedefinde/çıkarında olduğu için mi bu denli feryat ediyorsunuz?"

PUTİN'İN KEMALİSTLERİ İSTEMESİ ANLAŞILIR BİR DURUM

"Devlet'i Avrasya kanadına montelemek için, yıllardır Atlantik kanadı ile kanlı bıçaklı olunması konusunda çığırtkanlık yapan siz değil misiniz? Türkiye tam bağımsızlık derken, bunun için durmaksızın mücadele verirken, dengeli, sabırlı ve sağlam adımlar ile ilerlemeye çalışırken, Avrasya kanadının eli kanlı başrolü Rusya'nın müstemlekesi haline gelinmesi için kendinizi paralamıyor musunuz? Neymiş, Putin Türkiye yönetiminde Kemalistleri görmek istediğini söylemiş. Bizans'ın devamı olduğunu söyleyen, Ayasofya'ya çan takmak için can atan, İstanbul'un Ortadokslara ait olduğunu söyleyen Putin'in, yönetimde Kemalistlerden başkasını görmek istememesi gayet anlaşılabilir bir durum."

Şu açık bir gerçektir;

"Atlantik kanadının tasmalıları ne halt ise, sizde laciverdi olmaktan başka hiçbir farklılığı olmayan çıkıntılarsınız. Bir tarafının kılları enginar çiçeğine dönmüş sözde Gazeteci, özde Rus-Pers sempatizanı kuklalar üzerinden, Devlet'i yönlendirme sevdanızdan vazgeçin. 

Bugün 40 yıllık proje olan FETÖ'yü parça pinçik eden Devlet, yarın üzerinize tek hamlede çökmesini iyi bilir.
Bu aziz Devlet, her türlü ideolojiden, her türlü oluşumdan, her türlü tarikattan, her türlü yapılanmadan çok daha büyük, çok daha köklüdür. Kimsenin 'dışarıdan fısıldanmış' fikirlerine de ihtiyacı yoktur."

Kaynak: Beyaz Gündem