Bu günde beklentileri büyük olur ve çevresindeki en güzel doğum gününün kendisininki olmasını ister. Çocuğunuzun bu isteğini en iyi şekilde gerçekleştiriyor ve sevginizi ona en iyi şekilde göstermeniz için size yardımcı oluyor. Mutlu bir parti geçirmeleri için firma deneyimli ekibi ile sizin için üretken seçenekler hazırlıyor. Küçük yaşta olan çocuklarınız için aktivasyon ve gösteri düzenleyen ekip büyük yaş misafirler için ise sihirbaz gösteri ve sahne gösterileri sunuyor. Çocuğunuzun hayal kahramanını söylemeniz yeterli olacaktır.

Doğum Gününde Survivor Eğlencesi

En renkli ve değişken doğum günü organizasyonu hazırlayan firma sıradan ve basit eğlenceler yerine, çocuğunuza adrenalin yaşatıyor. Yarışmayı seven ve yerinde duramayan çocuklarınız için Survivor kids organizasyonu hazırlayarak onları eğlenceli bir şekilde yarıştırıyor. 7 farklı etap kurulumu yaparak yarışma ruhunu yaşatıyor. Organizasyon sonunda ise başarılarını sertifika ile taçlandırıyor ve her zaman hatırlayacakları bir anı veriyor.

Bilim Deneyleri İle Eğlence

Eğlence anlayışını çocuklara göre düzenleyen organizasyon firması sıradan ve alışılmış partilerin aksine çocukların isteklerine hitap edecek eğlenceler gerçekleştiriyor. Çılgın bilim atölyesi 7 farklı temada doğum günü organizasyonları gerçekleştirerek çocukların birebir kendilerinin yaptığı deney atölyeleri kuruyor ve çocuklarınızın deney yapması sağlanıyor. Tüm yaş guruplarına hitap eden deneyler çocuklarınızı çok heyecanlandıracak.