Sönmez Group başarılı ilerleyişine şişirebilir ürün sektöründe de devam ediyor. Sönmez Group Sedat Sönmez yönetiminde gelişerek büyümeye devam ediyor. Sönmez İnflatables ülkemizde ve yurt dışında aranan öncü firmalar arasında yerini aldı.

Sönmez Group Şişirebilir ürün Sektörünün Lideri Olmayı Başardı

Sönmez İnflatables çeşitli formlarda özel şişme ürün üretimi, baskılı balonlar, yer balonları, şişme çadırlar, seçim balonları, şişme oyun parkları, farklı şekillerde balon süslemeleri, açık hava balonları, markalara özel şişme tasarımlar ve kreatif reklam çözümlemeleri yapıyor. Şirket açılış, tören, kutlama, balo vb. gibi özel günlerde kullanılan balon süslemelerini 250 farklı konsept ile piyasaya sunuyor. Ayrıca Sönmez İnflatables ünlü ve büyük markaların bir numaralı tercihi olmuş durumda. Büyük ve ünlü markların reklam ve pazarlama amaçlı özel tasarımlarını kusursuz şekilde yerine getiren firma birbirinden güzel tasarımlara da imza atıyor. Markların bulundukları sektöre göre farklı tasarımlarda modellerde göz dolduruyor. Müşterinin tercihine göre yer balonlar, zeplin, baskılı balon gibi ürünleriyle sektörünün tartışılmaz lideri olan Sönmez İnflatables orijinalliği ve pratik çözümleri ile sektördeki liderliğini kimseye kaptırmayacağa benziyor.

Sönmez İnflatables Ürününüzü Birbirinden Güzel Tasarımlarla Sergileme Fırsatı Sunuyor

Sönmez İnflatables talep ettiğiniz büyüklüklere uygun olarak markanıza özgü tasarımlar oluşturuyor. Markaların ürünlerinin dev balonlarla sunulması ürünlerin her yerde tanınmasına yardımcı olan ve unutulmaz kılan bir uygulama olduğu için bu işi titizlikle yürüten firma pek çok markanın unutulmaz olmasına katkı sağlamıştır.

Sönmez İnflatables ürettiği şişirebilir ürün gerekli tüm aşamalarda test ederek herhangi bir sorun ortaya çıkmasını da engelliyor. Ayrıca firma tasarımını yaptığı şişirebilir ürün tasarımlarını 1 yıl boyunca garanti altına alarak karşılaşılan sorunları kısa sürede çözümlendiriyor. Müşteri talebi doğrultusunda şişirebilir ürünleri ilgini alana kurulumu firma tarafından da gerçekleştirilebiliyor.

Sedat Sönmez yönetimindeki Sönmez İnflatables ülkemizin her bölgesine her iline hizmetlerini yaymayı başardı. Yurt dışında da Rusya, Azerbaycan, Bulgaristan gibi komşu ülkeler başta olmak üzere pek çok ülkeden de sektörün öncü firması olarak sipariş almaya devam ediyor.

Gelişen ve değişen tasarımları ile diğer firmaları geride bırakan Sönmez İnflatables istikrarlı yükselişine devam etmeyi sürdüreceğe benziyor.