Sosyal medyanın hayatımızda bir çığır açmasıyla birlikte, bireyler arasındaki iletişimin de sanal ortama taşındığı son zamanlarda duymaya alıştığımız bir ifade. Sanal iletişimin artması, evliliklerinde sorunlar yaşayan kişiler için de bir kaçış haline geliyor ve yeni arkadaşlıklarla heyecan arayışına giriyor ve özgüvenlerini tazelemeye çalışıyorlar.

Eşinin elinden cep telefonunu düşürmemesinde, sosyal ağlarda çok fazla zaman geçirmesinden şikâyet eden, yanında değilken neler yaptığını bilmek isteyen kişiler için hayat çekilmez hale gelebiliyor. Telefon takip yazılımı, eşlerini kontrol etmek, telefonlarını dinleyerek olası bir aldatma durumunu engelleyerek beraberliğini kurtarmak isteyen kişilere hizmet veriyor.

Dünya'nın Her Yerinde Tüm Android Telefonlar ile uyumlu

Android işletim sistemine sahip cep telefonlarına kurulabilen telefon dinleme programı sayesinde cep telefonu ile gerçekleştirilen tüm aktiviteler izlenebiliyor. Programın , telefona yüklenmesi ise, basit birkaç adımla dakikalar içinde tamamlanıyor. Telefon dinleme programı yüklenen cep telefonu ile yapılan görüşmeler ya da diğer işlemleri izlemek için tek yapılması gereken web sitemizde bulunan takip paneline giriş yapmak. E-posta adresi ve kullanıcı şifresi ile takip paneline giriş yapıldığında, cep telefonu ile yer tespiti yapmaktan tutun ortam dinlemesi yapmak bile mümkün olabiliyor.

Aldatıldığından Şüphelenen Eşler Yazılım Kullanıyor !

Eşinin davranışlarından şüphelenen ve birlikte değilken neler yaptığını öğrenmek isteyen kişilerin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayan programımız sayesinde; tüm görüşme kayıtları dinlenebildiği gibi, cep telefonu ile yapılan e-posta, kısa mesaj gibi yazışmalar da görüntülenebiliyor. Yurtdışı bağlantılı Viber, Line, Hangout gibi bazı sohbet programlarının izlenebilmesi için ise, yazılımın yüklenmesi sırasında root yapılması gerekiyor. Web sitemizde, telefon takip yazılımının nasıl yükleneceği konusunda detaylı açıklamalar olduğundan, hiçbir teknoloji bilgisi olmayan müşterilerimiz bile birkaç dakika içinde yükleme işlemini gerçekleştirebiliyorlar.

Dünya'nın 1 Numaralı Telefon Takip Programı

Telefon takip programı olarak gelişen teknolojinin bir sonucu olarak ortaya çıkan telefon dinleme ihtiyacını karşılamak üzere geliştirdiğimiz yazılımımız ile şüpheci eşler, endişeli anne babalar ve işini korumaya çalışan işverenlerin beklentilerine yanıt vermeye çalışıyoruz. Müşteri memnuniyetini ilk hedefimiz olarak belirlediğimizi ve bu hedefe ulaşmak üzere sürekli gelişim gayretinde olduğumuzu da belirtmeliyiz. Telefon takip programı sitesinin yaptığı son yeniliklerden biri; programı daha yakından incelemek isteyenler her türlü özelliği müşteri temsilcisinden rahatlıkla öğrenmiş oluyorsunuz.