Farklı bir tesettür abiye modeli arayan hanımlar için en doğru adres Modaselvim sitesidir. Yılın en moda ürünleri ve modacıların önerdikleri bütün elbise çeşitlerini bu kaliteli site bünyesinde bulmanız mümkündür. Kuyruklu abiyeler ile birlikte dantel detaylı modellerde eşliğinde bir de pul payet balık abiye çeşitleri bulunmaktadır. Vücudu tam olarak saran ve oldukça güzel bir görsel sunan bu pullu elbise çeşitleri, etrafına verdiği parlak ışık ile dikkatleri üzerine hemen çekebilmektedir. Ayak kısmına kadar inmiş olan ve ayakkabıyı göstermeyen etek uzunluğu ve iki parça görünüm ile özel olarak enfes bir kombin yapılmış gibi durmaktadır. Basen kısımlarını düzgün bir görünüm ile saran ve her hanımım bedenine uygun bir modeli olan bu elbiseleri www.modaselvim.com sitesi bünyesinde bulmanız mümkündür. Birbirinden değişik aksesuar çeşitleri ile oldukça güzel bir kombin yapma imkânı bulunan bu özel abiyeler için site bünyesinde zengin bir renk seçeneği ile bulmanız mümkündür.

 

 En moda renk modelleri

 

            Tesettür abiye satın alırken en önemli durumlardan biri de renk seçenekleridir. Her kadının kendi tarzına uygun seçtiği bir rengi bulunmaktadır. En güzel  elbise modelleri tasarım yapılırken de bu durum baz alınarak farklı renkler ile elbise çeşitleri üretimleri yapılmaktadır. Özellikle pullu payet abiyeler için petrol yeşili ya da lacivert renk ile birlikte haki renk ve siyah renk de yine en çok tercih edilen renkler arasında yerini almış durumdadır. Bu renkler pullu abiyeler adına etek kısmı için geçerlidir ve üst kısımları genel olarak her noktası gümüş renginde ve pullu bir model olarak tasarım yapılmaktadır. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da hanımlar için en çok beğenilen elbise çeşitleri olarak ön plana çıkmaktadır.

 

 Pullu payet abiyeler için şık kemer kısımları

 

            Üst kısımları aynı yapılan fakat etek kısımlarında geniş bir renk seçeneği bulunan pul payet balık tesettür abiye çeşitleri için kemer kısımları için özel olarak bir desen yapılmış ve oldukça hoş bir görünüm ile kemer şeklinde tasarım haline getirilmiştir. Etekler ile aynı renkte yapılan bu kısımları sayesinde hanımlar bu sene düğün ya da nişanlar için giyim konusunda şanslı bir yıl geçirecekler.