Muhafazakar diğer bir deyişle tesettürlü bayanlar için hem modern hem de görüşlerine uygun tasarımlarda giyinmek oldukça büyük önem taşıyor. Çağın modern yüzünü yakalayan markaları sizlere sunan Ala Tesettür ile sizlerde şık ve modern tasarımlarla gardırobunuzu doldurabilirsiniz.

Tesettür Modasının Vazgeçilmez Parçaları Tesettür giyim modelleri en vazgeçilmez parçalarından biri olan tunikler muhafazakar bayanların hem günlük hem de gece şıklığında pantolonlarla birlikte kullandığı parçalardan biri olarak her daim yerini koruyor.

Yaz aylarında oldukça rahat ve terletmeyen kumaşlarla tasarımı yapılan tuniklere mutlaka dolabınızda yer açmalısınız. Özellikle 2015 yılı tesettür modasının en favori parçaları arasında yer alan tunikler de bu yıl şıklığı ve çeşitliliğiyle göz dolduracak. Çizgili, ekoseli, çiçek desenli ve geometrik desenli yelekler özellikle günlük kullanımda farklı ve şık olmak için ideal seçimler arasında yer alıyor.

Eşarp ve şallar ise, tesettür modasının olmazsa olmazlarında biri olan parçalar arasında yer alıyor. Muhafazakar giyimin temelini oluşturan eşarp ve şal modelleri yaz ve kış aylarına özel kumaşlarla her yıl vitrinlerde yerini almaya devam ediyor. En şık tesettür giyim modelleri ile sizlere moda dünyasının kapılarını açan Ala Tesettür markaları adresiyle bir tıkla kapınızda.