Gençler tarafından organize edilen ve destek verenlerin büyük bir bölümünün gençlerden oluştuğu Fetih Suresi ve Dua seferberliği büyüyerek katılım arttı. Kadir Gecesi'nde okunan surelerin duasını yapacaklarını açıklayan Nur Sokağı Gençleri, bugün yayınladıkları açıklama ile "birlikte okuduk, birlikte dua edelim dedik" sloganı altında Kadir Gecesi yapacakları duanın bir kısmını radyo üzerinden gerçekleştireceklerini duyurdu.

Gençlerin bu girişimi Facebook üzerinde önemli yankı bulurken, yüzlerce kişinin katıldığı kampanya Kadir Gecesine kadar devam edecek. Dua kampanyasında dikkat çeken önemli bir ayrıntıda, Fetih Surelerini okuyan katılımcıların hepsine isim isim dua edilecek olması... Nur Sokağı Gençleri radyoda ki dua programını ise şöyle belirtti;

"Filistin'in Sahibi olan Kadir-i Zülcelal'e zulümlerin sona ermesi için Kadir Gecesi yapacağımız duanın bir bölümünü radyo üzerinden gerçekleştireceğiz. İnternet üzerinden dinlemek isteyenler Bizim Radyo adresini veya akıllı telefonlar için geliştirilen radyo programlarını kullanarak dinleyebilirler.

*Fetih Suresi okumak isteyenler almaya devam edebilir."

Etkinlik Adresi: Filistin için manevi seferberlik

Kaynak: Beyaz Gündem