Bu deneyimi sosyal medyada en lakıyı ile insanlara yansıtan biri dikkatimi çekti. O isim de Esat ÖZCAN’ dı. Esat ÖZCAN İzmir doğumludur. Siyaset ile uğraşan, kitaplarda kendini bulan, geçmiş değerlere saygı, sevgi yükleyen ve bunları insanlara hatırlatan değerli isimlerden biri. Esat ÖZCAN da kendimi buldum desem yeridir.

Bildiklerini insanlara anlatmaktan çekinmeyen açık sözlülük ile durumu yansıtan bir isim. Esat ÖZCAN’ının sosyal medyayı gerçekten de sosyalleşerek kullanması beni derinden etkiledi. Her olaya hakim olması en çok dikkatimi çeken konu oldu.  Esat ÖZCAN, sadece benim dikkatimi çeken biri değil birçok siyaset ile uğraşan iş adamlarının da dikkatini çeken önemli bir isim. Siyaset ile ilgili düşünceleri herkesin bol keseden attığı, kulaktan dolma bilgilerle aktarılmış düşünceler değil. Düşünceler bizzat kendine özgü düşüncelerdir. Boş laf yapmadan direk anlatmak istediğini okuyuşuna münasip bir üslup ile aktarmayı seven bir kişiliğe sahip. Sadece gezerek değil okuyarak deneyimlerini paylaşan bir insandır. Okuduklarını hafızasında harmanlayarak kendini geliştirir.

Bu gelişim ona kitap yazma isteğini aşılamıştır. Yazmış olduğu kitaplar ile sanallaşan dünyanın kendi hayatı gibi gerçek nitelik taşıdığını okuyuculara aktarmak için bu işe gönülden bağlanmıştır. Benim dikkatimi çeken Esat ÖZCAN bence sizin de dikkatinizi çekebilir. Belki de hayatınıza ufaktan sihirli dokunuşlar yaparak içinizdeki benliğinizle tanışmanıza yardımcı olabilir.