Saç dökülmesi en çok görülen saç ve saç derisi problemdir. Hemen hemen herkes hayatının bir döneminde bu problemle karşı karşıya kalmaktadır. Saç dökülmesini engellemek ya da en azından yavaşlatabilmek için birçok yöntem denendi ve deneniyor. Çünkü saçlar, bireyde dış görüntünün neredeyse temelini oluşturur ve saç kaybı yaşandığı zaman yalnızca fiziksel değil ciddi manada psikolojik sıkıntılar da görülebilmektedir.

Saç dökülmesi genetik sebeplerden dolayı olabileceği gibi birçok başka sebeplerden dolayı da gerçekleşebilir. Sinir, stres, yorgunluk, hastalık, ilaç kullanımı, gebelik ve doğum, çevresel faktörler gibi birçok öge saçların zayıflamasına, cansız görünmesine ve dökülmesine sebebiyet verebilir. Bu noktada saç bakımına et etkili şampuan çeşitleri doğal şampuan çeşitleri olarak görülebilir.

Daha canlı ve sağlıklı saçlar için Bioblas üzüm çekirdeği ekstresi içeren yepyeni bir şampuan üreterek saç dökülmesine karşı öncü oluşunu perçinledi.

Üzüm Çekirdeği Ektresi Mucizesi

Bioblas dünyanın en güçlü antioksidanı olan üzüm çekirdeğinden ürettiği Procyanidin serisi ile saçları koruyor. Saç dökülmesini engelleyen bu formül bunun yanı sıra dolgun ve hacimli, yumuşacık saçlara sahip olunmasını sağlıyor.

Saç tiplerine özel bakım uygulanarak kullanılan Procyanidin serisi içerdiği üzüm çekirdeği ekstresi saçı kökten uca besler ve saç dökülmesini engeller. Bitkisel serum katkısı sağlayan bu doğal şampuan saç derisin direncini artırarak saç tellerini güçlendiriyor.

Üzüm çekirdeği ekstresiiçeren Bioblas toplamda 7 farklı şampuanın bileşiminden oluşuyor. İçerdiği bitkisel kaynaklı vitaminler, mineraller, biotin, zinc pyrition, keratin, niacinamid ve bitkisel serum katkısı ile ipeksi, dolgun ve parlak saçlar artık hayal olmaktan çıkıyor.

Zaman içerisinde saç telleri kimyasal ve fiziksel etkilere maruz kalarak zayıflar ve incelir. Güvenilirlik testlerinden başarıyla geçen Bioblas’ın üzüm çekirdeği ekstresi içerkli Procyanidin serisi zararlı kimyasal içeriğe maruz bırakmadan hem sağlıklı hem de harika görünümlü saçlara sahip olunmasına olanak sağlıyor.

Bioblassaç dökülmesi karşı öncü olduğunu bu yeni formülüyle bir kez daha kanıtlayarak doğal içeriklerle sağlıklı saçlara sahip olunacağının bir göstergesi haline geliyor. Üzüm çekirdeği ekstresi içeriğiyle Bioblas, saçları korur ve güzelleştirir.

*Sağlığınızla ilgili kullanacağınız ürünleri kesinlikle doktor tavsiyesi sonrasında kullanmanız gerektiğini hatırlatırız.