Vitringez, sadece ürünleri sizlere sunan bir arama motoru değil, aynı zamanda alanında uzman makalistlerinin yazdığı yüzlerce yazı içeren devasa bir bilgi kütüphanesi. Özellikle, moda ve cilt bakımı alanlarında pratik bilgiler temin edebileceğiniz, Vitringez sayesinde genel kültürünüz gelişecek ve moda dünyasına daha realist gözlerle bakacaksınız.

Vitringez’in kaliteli editörleri sizlere, erkek modasının kreatif çözümlerini, cilt bakımının hassas noktalarını, ev terliklerinin yeni sezon ürünlerini sunacak. Vitringez TV bölümünde, bloggerların moda ile yaptıkları kombinlerin püf noktalarını anlatan blogger dolabı, stillerin yönelimine dair bilgiler bulabileceğiniz stil keşfet bölümünde gezeceksiniz. Anne ve çocuklara dair kombinlere de yer veren Vitringez yazarları, çağların en uyumlu bireyleri olan, anne ve çocuklarının kombin uyumları hakkında bilgiler verecek. Vitringez’in yazarlarının sunduğu kreatif çözümler yanında, AŞK & MEŞK bölümünde, gelmiş geçmiş en unutulmaz çiftler hakkında yazılar okurken, gelin stili bölümünde evlilik çağındaki kızların gelinliğe dair kafalarındaki soru işaretleri giderilmiş olacak.

Vitringez, editörleri bu denli kaliteli yazarları ile sizleri kucaklarken, eş zamanlı olarak milyonlarca ürünü takipçileri ile buluşturuyor. E-ticaret sitelerinin ürünlerini arama motoruna ekleyen Vitringez’de aradığınız her ürünü kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Toplamda 147 e-ticaret sitesi ve 4 milyondan fazla ürünü ile, Vitringez her kategoride her miktarda ürünü takipçilerinin önüne serebiliyor. Yapmanız gereken tek şey, Vitringez’in arama motoruna, istediğiniz ürünü yazmak ve o ürünü temin eden markaları kıyaslamak.

Vitringez özellikle kadın müşterilerine ayrı ilgi gösteriyor. Vitringez içerisinde yer alan 1.4 milyondan fazla kadın ürünü ile en büyük e-ticaret sitelerinden bile daha fazla ürünü sizlerin karşısına çıkarıyor. Birçok e-ticaret sitesinin ürünlerine mağaza mağaza, site site gezmeden tek bir sayfa altında incelemeniz Vitringez ile mümkün oluyor. Tüm markalar Vitringez’de sizin ziyaretinizi bekliyor. Kadın ayakkabı ürünlerinden erkek ayakkabı ürünlerine kadar binlerce marka ve milyonlarca ürüne arama yaparak ulaşabilirsiniz.