Anne adayları için çok heyecan verici olan bebek tekstil ürünleri bebeğin doğumuna yakın satın alınır. Özellikle bebeğin doğum zamanı hızla yaklaşan anneler alırken kendilerini çok tecrübesiz hissedebilirler. Pek çok anne bebeğin kullanamayacağı ürünler satın alarak kullanışı olmayan ürünler arasında kalabilirler. Yeni doğan bebeklerin kıyafetleri giyip çıkarması kolay olan ürünlerden olmalıdır.

Çıtçıtlı, düğmeli ya da dantel detaylı yeni doğan bebek kıyafetleri bebekler de tahrişe neden olabilir. Bu nedenle daha az detaylı ve dikişi olmayan giysiler bebekler için daha ideal olacaktır. Başından geçirilerek giydirilen kıyafetler de bebekleri rahatsız edeceği için yeni doğan bebekler için kıyafetler tulum ya da pijamalar olabilir. Yeni doğanlar için hassas araştırmalarla üretilmiş ürünler olmalıdır.

Yeni Doğan Kıyafetler Nasıl Seçilmelidir?

Yeni doğanlar için kıyafet seçiminde kumalarla özellikle dikkat etmek gerekir. Bebeklerin cildi ile doğrudan temas gerektiren ürünler yerine %100 pamuktan üretilmiş organik bebek ürünleri tercih edilmelidir. Ürünler için   sitesinden satın alınabilir.