Oluşan problemlerde kişinin öyküsü çok önemlidir. Birebir iletişimde en önemli bölgemiz olan yüzümüzün formunun önemi tartışılamaz. Bu sebepten bakım önceliğimiz yüzümüz olmaktadır.

 Yüz Kusurları ve Giderme Yöntemleri

 Cildin sıvı kaybı ve kolajen dokusunun bozulması sebebiyle yaşlanma ve buruşma etkileri görülebilir. Bu tamamen yaşla alakalı bir durumdur. Yüzümüzün her bölgesi için estetik duruş önemli bir kaygıdır. Bu açıdan düşünüldüğünde, bir parçanın formsuz gözükmesi tüm proporsiyonun bozulmasına sebep olmaktadır. Yüz dolgusu ile bu açılama kısa sürede gerçekleştirilmektedir. Yüzün her bölgesine dolgu ile form verilebilir. Farklı seans aralıkları ile kaliteli bir görünüm elde edilebilir. Uygulayıcınızın yöntemine ve kullanılan malzemeye göre değişen yüz dolgu fiyatları tamamen seans adedi ile belirlenmektedir.

 Göz Altlarınız Yaşınızı Ele Vermesin

 Yılların verdiği yorgunluk ve strese bağlı göz altı morlukları, halka oluşumları canınızı sıkabilir. Vücudunuzun yıllara tepki vermesi oldukça doğal bir reaksiyondur. Öncelikle bu durumu kabul etmek gerekir. Göz altı morlukları ve diğer göz çevresi sorunlarına özel tedavi yöntemleri mevcuttur. göz altı dolgu fiyatları hakkında bilgi alarak size uygun yönteme karar verebilir, hemen tedaviye başlayabilirsiniz. Uygulama yöntemi ve seanslara göre farklı fiyatlarla karşılaşabilirsiniz. Uygulama yaptırmadan önce hekiminiz ile iyi iletişimde olmanızı tavsiye ediyoruz.

 Burun Kusurlarında Ameliyat Şart Değil

 Eskiden her türlü yüz kusurunda ameliyat önerilirken, günümüzde güncel tedavilerle alternatif yöntemler öne çıkmaktadır. Burun kusurlarında dolgu yöntemi ile uzun vadeli çözümler hastalara ulaştırılmakta ve başarılı sonuçlar alınmaktadır. Burun eğriliği, kemerli burun ve benzer sorunlarda dolgu yapılarak çözüme gidilmektedir. Sorunlu bölgeye enjekte edilen dolgu maddesi ile kısa sürede sonuç alınmaktadır.

 Burundaki sorunun boyutuna göre seans sayısı sonucu başarı sağlanabilmektedir. Her sorunda olduğu gibi burun dolgusunda da kişiye özel tedavi yöntemi çıkartılmaktadır. Doktorunuzun önereceği tedaviye göre burun dolgusu fiyatı verilebilmektedir. Tüm tedavi yöntemlerinin 0 kesin sonuç veremeyeceği asla akıldan çıkartılmamalıdır. İnsan metabolizmasının reaksiyonuna göre tedavi süresi değişkenlik gösterir.