Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde 5 mahalle muhtarı ve 35 köy muhtarı, Kaymakam Musa Kazım Çelik başkanlığında Altıntaş Gençlik Merkezi Salonunda yapılan toplantıda bir araya geldi.

Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik toplantı sonrası yaptığı açıklamada, ’’Muhtarlar toplantısında İlçe Jandarma Komutanımız, Emniyet Amirimiz ve idare amirlerimizle birlikte muhtarlarımızla bir araya geldik. Köylerimizin ve ilçemizin mahalli sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Muhtarlarımızdan gelen istek, talep ve şikayetleri dinleyerek gerekli talimatları verdik’’ dedi.

Kaymakam Çelik toplantıda mahalle ve köylerde bitirilen hizmetlerle alakalı muhtarlara ve kurum amirlerine bilgiler verdi. Çelik, ’’2017 Köydes programı kapsamında 20 köye 20 bin metrekare kilitli parke taşı, 10 köye kamelya, Yapılcan-Murathanlar-Yolçatı köyleri BSK asfalt kaplama 4.2 kilometre, Alibeyköy-Çakırsaz köyleri 1.kat asfalt kaplama 3 kilometre, Gökçeler köy yolu BSK asfalt kaplama 3,5 kilometre yapılıp hizmete sunulan yollarımız köylerimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Devletimiz elinden gelen her hizmeti yapmaktadır. Vatandaşımız en iyi, en kaliteli hizmeti her zaman hak etmektedir. Her yıl yapılan hizmetler daha da artacak ve bunun için hep birlikte, elbirliği ile çok çalışacağız’’ ifadelerini kullandı.(YD-EFE)