Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, mahalle ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz halkın talep ve önerilerini yerinde dinlemek için gerçekleştirdiği site, mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz , Belediye meclis üyeleri, muhtarlar, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve İSU Başiskele Şube Müdürü Burhan Zeydal ile birlikte her Serdar Mahallesi İbrahim Hakkı Hazretleri Camii’nde mahalle halkıyla bir araya geldi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ziyarette yaptığı konuşmada “Her gün gelişen ve büyüyen Başiskele’ye akıl vermek, yön vermek isteyen halkımızla buluşuyoruz. Biz yılmadan aşk ile şevk ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kişisel menfaatleri toplumun menfaatlerinin önünde tutsaydık Başiskele bugünkü güçlü Başiskele olmazdı. Biz toplumun menfaatleri için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Serdar Mahallemiz 2009-2016 yılları arasında nüfus yüzde 35 artmış bu yapılaşmaya zıt olarak ta yüzde 300 değer artışı olmuş. Biz halkımızla iç içeyiz, hizmetlerimizin karşılığı hep birlikte alıyor, böylelikle ilçemiz gelişiyor değerleniyor” dedi.

Serdar Mahallesi’ne yapılan ve yapılacak olan hizmetlerden bahseden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, vatandaşların mahallerinde eksiklik hissettikleri konuları dinleyerek sonuca bağlanması için toplantıda bulunan ilgili birim müdürlerine talimat verdi.