Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü aylık motivasyon toplantısına Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez katıldı.

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü’nün aylık motivasyon toplantıları kesintisiz devam ediyor. Köseköy, Hasanpaşa, Emekevler, İstasyon, Ataşehir Mahallelerinden katılan bayanlarla gerçekleştirilen toplantıda, spor yaparken yanlış hareketlerin nelere mal olabileceğini, günlük ev yaşantılarında ev işlerinde eşyaların yerlerini değiştirirken dahi yapmaları gereken doğru hareketlerle ilgili bilgilendirme eğitimi verdi. Konuşmacı olarak özel bir hastanenin Fizyoterapisti Özge Aydıner ve İnsan Kaynakları Müdürü Cennet Caylan katıldı.

Bilgilendirme sunumu sonrasında programa katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepemiz bir çok yerde adından söz ettirmeye başlamıştır. Bizler söz verdiklerimizi yerine getirmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Bizlerden istenilen talepleri yerine getirmeye devam edeceğiz. Sizler herşeye layıksınız. Sizler mutlu olmanız durumunda ailenizde mutlu olmaktadır. Aileler mutlu olunca da Kartepe mutlu olmaktadır. Sizlerin bu programlara katılmanız sayesinde bizler de şevk ve heyecanla çalışmaktayız. Her zaman sizlerin yanınızda olacağız” dedi.

Başkan Üzülmez, “Kartepemizde kadınlarımız, çocuklarımız, büyüklerimiz, hastalarımız için yapmış olduğumuz, bizim görev alanımıza girmese de, vatandaşımızın sadece yolunu, kaldırımını, asfaltını yapmak değil, Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle gönüllere giden yolu yapmayı esas edindik” diyen Başkan Üzülmez “İmkanlarımız, yeteneklerimiz, gayret ve özveri ile hatırı sayılır işler yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Yaptığımız işler Türkiye’ye örnek olmaktadır. Yapılan hizmetler zamanla kanıksanıyor, sıradanlaşıyor. Başka şehirlerde yaşayan eş dostlarınız ile bizim sizlere yaptığımız hizmetleri paylaşırsanız ne kadar farklı ve ayrıcalıklı olduğunuzu hissedersiniz. Büyüklerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz. Kartepemiz içerisinde ulaşmadığımız büyüğümüz yoktur. Çok kötü şartlarda yaşayan insanlarımıza ulaştık. Büyüklerimizi yeniden hayata bağladık. Kadınlarımıza yönelik bir çok projemizi hayata geçirdik. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin her yerine kültür gezileri yapılmaktadır. Ülkemiz genelinde AK Parti’li 884 belediye başkanı Ankara’da bir araya geldik. Yaptığımız projeler burada da gündeme geldi ve takdir edildi. Allah rızası için göreve geldik. Buradan gittiğimiz zaman arkamızdan dua almak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Sosyal belediyecilikte Türkiye genelinde açık arada önde durumdayız” diyen Belediye Başkanı Üzülmez “Ülkemiz, belediyelerimiz geçmiş dönemlere göre daha güçlü durumdadır. Yapılamayan bir şey varsa ya imarla ilgili, yada hukuki bir sorundan kaynaklanmaktadır. Kartepe’de 3.5 yıldır görev yapıyoruz. Nüfusa göre büyük bir ilçeyiz” şeklinde konuştu.

Program sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez Fizyoterapist Özge Aydıner’e ve İnsan Kaynakları Müdürü Cennet Caylan’a teşekkür ederek takdim etti.