TBMM 21. dönem Fazilet Partisi Gaziantep eski Milletvekili merhum Mehmet Bedri İncetahtacı, vefatının 17. yılında kabri başında anıldı.
TBMM 21. dönem Fazilet Partisi Gaziantep eski Milletvekili merhum Mehmet Bedri İncetahtacı vefatının 17’nci yılında mezarı başında dualarla anıldı. 39 yaşında hayata veda eden Bedri İncetahtacı’nın anma törenine, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli eski Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Gaziantep Bölge Müdürü Ahmet Kölemen, Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel, Şehitkamil Belediyesi Şekabel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdulcebbar Özkara, Ziylan Camii İmam Hatibi Ahmet Hayta, ailesi ve yakınları ile sevenleri katıldı. Merhum İncetahtacı’nın mezarı başında yapılan anma programında konuşan Oğuzeli eski belediye başkanı Bekir Öztekin, “Elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz merhum Bedri İncetahtacı’nın örnek ve bilge bir insandı. Aynı zamanda vakıfçı, çalışkan ve teşkilatçı bir kimliğe sahipti dedi. Asri Mezarlık İmam Hatibi İlyas Hoca’nın Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, Bekir Öztekin’in hatim duası ile anma programı sona erdi.
İncetahtacı, 1999 yılında Susurluk Komisyonu Sözcülüğü nü yürüttüğü dönemde Esenboğa Havalimanı’na giderken şaibeli ve elim bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmişti.