Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB Bilecik İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih Öztürk, İstanbul Lütfi Kırdar Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen G3 Forum’a katıldı.

Söz konusu G3Forum ile ilgili olarak bir açıklama yapan TOBB Bilecik İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fatih Öztürk, “Tüm dünyada 123 ülke ile aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası’nın en önemli etkinliklerinden biri olan ve ülkemizde dördüncüsü düzenlenen geleceğin gücü girişimciler forumu bu yıl İstanbul Lütfi Kırdar Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Bizler de TOBB Bilecik İl Genç Girişimciler Kurulu olarak söz konusu Forum’da ilimizi temsil ettik. TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB GGK Başkanımız Ali Sabancı’nın yanı sıra çok değerli katılımcılarla dirsek teması kurma fırsatımız oldu. Bin 500 girişimci ve girişimci adayına ev sahipliği yapan G3 Forum TOBB, Habitat ve Publicislive ev sahipliğinde gerçekleşti.

Anadolu’da sadece Kayseri ve Trabzon’da gerçekleşen G3Forum’un tüm Anadolu’ya yayılmasının amaçlandığını ve bu bağlamda TOBB GGK Başkanı Ali Sabancı’yı Bilecik’e davet ettiğini belirten Fatih Öztürk, “G3Forum’a ek olarak yine Global Girişimcilik Haftası kapsamında TOBB Bilecik Genç Girişimciler Kurulumuz ve BOZGİDED işbirliği ile önceki yıllarda 5 ili kapsayan “Yerel Mucitler Sergisi” başta Bilecik TSO ve Bozüyük TSO olmak üzere Kütahya TSO, Afyon TSO ve Uşak TSO’nun da katılım ve destekleri ile Kütahya Valiliği’nin himayelerinde bölgesel bazda Dumlupınar Üniversitesi’nde gerçekleştirilen GGH etkinliklerinin yanı sıra bu yıl da Finkafe’nin kurucusu Arif Ünver’in Bilecik’li Girişimciler ile buluşmasında büyük emek sarf eden başta BOZGİDED Başkanı Celali Yılmaz hocamıza ve tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.