Bilecik 1. Amatör Lig’de takımı bulunmayan ve altyapıya önem veren Bilecik İl Özel İdare Spor artık altyapıda Bilecikspor’a oyuncu yetiştirecek.

Bilecik’te geçtiğimiz sezon A takımını ligden çekme kararı alarak lige katılmayan Bilecik İl Özel İdare Spor altyapıda U13, U15, U17 takımlarına ağrılık vererek, altyapıdan futbolcu yetiştirmeye başlamıştı. Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden ve altyapısı olmayan Bilecikspor Bilecik İl Özel İdare Spor bir protokol imzalayarak, artık Bilecik İl Özel İdare Spor altyapıda U13, U15, U17 takımları Bilecikspor’a oyuncu yetiştirecek. Bilecikspor Kulüp Binasında Bilecikspor Başkanı Harun Dilek, Bilecik İl Özel İdare Spor Başkanı Fazlı Özmen arasında yapılan protokole Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol’da katıldı

İl Özel İdaresinin altyapı olarak Bilecik’te önemli bir yerde olduğunu ifade eden Bilecikspor Başkanı Harun Dilek, "Bilecikspor altyapı düzeyinde daha öncelerinde bir çalışma yapılmadı için altyapısız kalmış. Bizlerde bu sorunu Bilecik İl Özel İdare Spor ile yaptığımız protokol kapsamında çözdük. Burada yetişen genç yetenekli oyuncuları Bilecikspor himayesine alarak, takımda yer vereceğiz. Yapılan protokol hayırlı olsun" dedi.

Bilecik İl Özel İdare Spor Başkanı Fazlı Özmen ise; Bilecikspor’a futbol yetişmenin gurur verici olduğunu söyleyerek, "Bizim A takımımız yok. Altyapımızda yetişen çocuklar iyi bir takıma gelme noktasında biraz şansları yoktu. Artık Bilecikspor ile yaptığımız protokol ile çocuklarımız hedefi Bilecikspor’da oynamak olacak. Yapılan protokol iki kulübede hayırlı olsun" dedi.

Öte yandan Bilecik İl Özel İdare Spor altyapıda U13, U15, U17 takımlarını Bilecikspor’a bağlı antrenörlerinin çalıştıracağı öğrenildi.