Türk Ocakları Balıkesir Şubesi tarafından Balıkesir Yeni Öğretmen evinde ‘Birlik ve Dayanışma Gecesi’ düzenlendi. Gece de TRT sanatçısı Çiğdem Gürdal sahne aldı.

Türk Ocakları Balıkesir Şubesi üyelerini bir araya getiren birlik ve dayanışma gecesi öncesi üyeler yemekte bir araya geldiler. Türk Ocakları Balıkesir Şube Başkanı Tahir Korucuoğulları, “ Türk Ocakları Balıkesir Şubesi olarak üyelerimizi bir araya getirmek için yemek düzenledik. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim. Türk Ocaklarının sosyal faaliyetleri ve etkinlikleri artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.

Yemek sonrası TRT sanatçısı Çiğdem Gürdal konuklara Türk Sanat Müziğinin seçkin eserlerinden oluşan bir müzik ziyafet çekti. Birlik ve Dayanışma gecesine Balıkesir Vali Yardımcıları İsmail Demirhan, Şükrü Kara, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mehmet Baştürk, CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkan Vekili Osman Ödemiş, siyasi parti yetkilileri, Türk Ocağı üyeleri, STK temsilcileri katıldı.