Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10’uncu grup 3’üncü hafta müsabakasında Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor kendi saha seyircisi önünde İstanbul temsilcisi Feriköyspor’u 2-0 yendi.

Bozüyük 1 Nolu Çim Sahada oynanan BAL 10’uncu grup 3’üncü hafta müsabakasında Bozüyük Vitraspor kendi saha seyircisi önünde Feriköyspor’u 2-0 yenerek 3 puanla tanıştı. Maça hızlı başlayan Bozüyük Vitraspor 2’inci dakikada tecrübeli forveti Hakan Demir ile bulduğu gole 1-0 öne geçti. Bu gol sonra rahat bir oyun sergileyen Bozüyük Vitraspor rakibine üstünlük kurdu. İki takımında yakaladığı pozisyonlar sonuçsuz kalınca ilk yarı ev sahibi ekibibn 1-0’lık üstülüğü ile sona erdi. İkinci yarıya daha atak bir oyunla başlayan deplasman ekibi bulduğu gol pozisyonlarında Bozüyük Vitraspor kalecisi Engin’i geçemedi.

İkinci yarı orta sahada geçen ikili mücadelelerle devam ederken, maçın 70’inci dakikasında Mehmet Meşe Bozüyük Vitraspor’un 2’inci golünü kaydederek takımını 2-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda maçın skoru olurken, üçüncü haftada 3 puanla tanışan Bozüyük Vitraspor puanını 4’e çıkardı. Konuk Feriköyspor bu mağlubiyetle 1 puanla kalırken 13 takımlı grupta 12’inci sırada yer aldı. Bozüyük Vitraspor ise; haftayı 5’inci sırada tamamladı.

Öte yandan Bozüyük Vitraspor haftaya İstanbul deplasmanında Yeşilköyspor ile karşı karşıya gelecek.