Antalya Expo Center Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 8.’si düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX), Oltu taşı, deri, bakır ve dokuma halılar ile coğrafi ürünlerin tanıtıldığı Erzurum standı, Antalya Milletvekili ve eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ı ağırladı.

Antalya Ticaret Borası (ATB) Başkanı Ali Çandır ve beraberindekilerle fuar alanındaki illerin stantlarını ziyaret eden Deniz Baykal, Erzurum standına da uğradı. Stantta Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Genel Sekreter Yardımcısı Kürşat Karagöl tarafından karşılanan Baykal, sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı.

ETSO Genel Sekreter Yardımcısı Kürşat Karagöl’ün gümüş işlemeli Oltu taşı tespih hediye ettiği Baykal, Erzurum’un yöresel ürünlerinin de tadına bakmayı ihmal etmedi.

YÖREX’in dördüncü gününde Erzurum standını bir kez daha ziyaret eden Antalya Ticaret Borası Başkanı Ali Çandır ise, fuara katkılarından dolayı KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen’e bir plaket takdim etti.