Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, “Sahildeki tek sıra parka kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bunun için her gün ekiplerimiz sahil yolunda bulunarak ceza işlemi uygulayarak araçları kaldırtıyorlar. Sürücülerimiz bu konuda dikkatli olsunlar” dedi.

Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk yaptığı açıklamada, “Trafik uygulamalarımız devam edecek. Sürücülerimiz bilinçsizce ettikleri parklar yüzünden trafikte sıkışmalar oluyor. Ekiplerimiz trafiğin aksamaması için çalışmalarını yapıyorlar. Fatsa’da gerçekleşen alt yapı çalışmaları da bazı caddeleri trafiğe kapatınca daha sıkıntılı bir trafik sorunu oldu. Bunun için sürücülerimize gerekli toleransı tanıyoruz. Sürücülerimizden de aynı anlayışı bekliyoruz ve araçlarını gelişi güzel yerlere park etmesinler. Sahildeki tek sıra parka kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bunun için her gün ekiplerimiz sahil yolunda bulunarak ceza işlemi uygulayarak araçları kaldırtıyorlar. Park işini şehir içinde çalışmalar tam anlamıyla bittiğinde daha da sıklaştıracağız. Sürücülerimizden isteğim sahil şeridine araç park etmesinler” uyarılarına yer verdi.

Okulların açılması ile birlikte çevresinde gerekli tedbirleri aldıkların belirten müdür Öztürk, “Her okulumuzda polislerimiz görevlerini sürdürüyor. Herhangi olumsuz durum yaşamamaları için öğrencilerimiz giriş ve çıkış saatlerinde özellikle ekiplerimiz görevlerini en iyi şekilde yapıyorlar. Okul servislerimize uyarılarda bulunuyor ve sık sık uygulamalar yapıyoruz. Öğrencilerimizin ulaşımlarını sağlayan servislerde eksiklere kesinlikle izin vermiyoruz” diye konuştu.

Asayiş anlamında Fatsa’da ciddi derecede ilerleme kaydettikleri belirten Öztürk, “İnsanlarımız artık çok bilinçli. Tabii ki insanın olduğu yerlerde suç oluyor. Biz bu suçları en az duruma indirmek için çalışıyoruz. Suçun niteliğine bakıldığı zaman ilçemizde genelde kişiye karşı işlenen suçlar oluyor. Hakaret, tehdit, yaralama gibi olaylarımız var. nitelikli olaylarımız çok fazla yok. Olumsuz bir durum olduğunda vatandaşlarımız 155’i arayarak bizlere ihbar edebilirler” şeklinde konuştu.