Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), il merkezindeki ilköğretim okullarında öğrenim gören ihtiyaçlı öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl yapılan eğitim yardımları, bu yıl da kent merkezinde belirlenen okullarda dağıtıldı. Merkez Veyis Efendi İlkokulu’ndaki ihtiyaçlı öğrenciler için yapılan kırtasiye ve giyim yardımı, ETSO Genel Sekreteri Harun Delibaş tarafından okul müdür yardımcısı Murat Açıkel’e teslim edildi. ETSO’ya katkılarından dolayı teşekkür eden müdür yardımcısı Murat Açıkel, yapılan giyim ve kırtasiye yardımlarının ihtiyaçlı öğrencileri sevindirdiğini söyledi.

Bu yıl okullardaki ihtiyaçlı öğrencilere toplam 30 bin lira tutarında yardım yapıldığını ifade eden ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, eğitim yardımlarının her yıl düzenli olarak yapılmasına önem verdiklerini söyledi. Başkan Yücelik, "Odamız il genelindeki ilköğretim okullarında ihtiyaçlı öğrencileri tespit etti ve dağıtımı buna göre yaptık. Bu yıl toplam 14 okulda, 1000 öğrenciye, ayakkabı, mont ve kırtasiye yardımı dağıttık. Yardımlarımız gelecek yıllarda da aksamadan devam edecek." diye konuştu.