Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 15 Temmuz darbe girişimi ve ardından başlatılan demokrasi nöbetleri ile ilgili değerlendirmesinde Gazi şehrin kendisine yakışanı yaptığını söyledi.
Gaziantep’teki demokarsi nöbetinin son gününde vatandaşlarla buluşan Gaziantep Büyükşehir belediye Başkanı Fatma Şahin, meydandaki nöbete ilk günkü gibi ilgi gösterilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ETÖ/ PDY’nın başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimine kalkıştığı 15 Temmuz tarihinden itibaren sokaklara inen ve maydanları boş bırakmayan Gazianteplilere teşekkür eden Fatma Şahin, “Gazi şehrimiz bir aydır kendisine yakışanı yaparak bu konuda Türkiye’de örnek bir duruş sergiliyor” dedi.
"Sözün bittiği yer"
Kurtulaş mücadelesinde Gazianteplilerin sergilediği mücadeleyi de hatırlatan Şahin, bölge halkının demokrasi nöbetlerinde de kendisine yakışanı yaptığını kaydetti. Başkan Şahin, “Aslında sözün bittiği bir yer, heyecanın ve kalbi duyguların doruğa çıktığı bir görüntüdür. Gazi şehrimiz bir aydır kendisine yakışanı yaparak bu konuda Türkiye’de önder ve örnek bir duruş sergiliyor. Bu heyecanı, atmosferi başka bir şehirde bulmak mümkün değil. Onur duyuyorum, gurur duyuyorum. Bütün halkımıza, bütün hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.