Haliliye Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezinden faydalanan 150 üniversite hazırlık öğrencisinin sınav stresinden uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla sinema etkinliği düzenlendi.

Başkan Fevzi Demirkol’un “Geleceğimiz olan gençlerimizin eğitimine önem veriyoruz” anlayışıyla hareket eden Haliliye Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezi, öğrencilerin ders çalıştıkları ve takıldıkları noktalarında destek alabilecekleri adresleri oldu. Çeşitli sınavlara hazırlanan gençlerin, eğitimi için her türlü çalışmanın sağlandığı merkez, hafta içi ve hafta sonu sabah 8.00’den gece 24.00’e kadar hizmet veriyor. Haliliye Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezinde yapılan çalışmalar kapsamında, üniversite sınavlarına hazırlanan kayıtlı 150 öğrenciye yönelik pazartesi ve salı günü deneme sınavları yapıldı. Deneme sınavlarının tamamlanmasının ardından ise öğrencilerin sınav stresinden uzaklaşmalarını ve motivasyonlarını sağlamak amacıyla sinema programı düzenlendi. 1950 yılında Güney Kore’de yaşanan savaştaki bir hikayeyi anlatan Ayla filmine götürülen gençlere, sinemada da çeşitli ikramlarda bulunuldu. Filmi izleyen öğrenciler, sınava hazırlık süresinde her türlü konuda kendilerine destek veren Haliliye Belediyesine ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiklerini söyledi.

Mimar Sinan Mahallesi 119. Sokakta bulunan Haliliye Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezinde sınava hazırlık çalışmalarının yanı sıra, çeşitli kurslar verilmekte ve kayıtlar devam etmektedir.