Tayvan’ın Başkenti Taipei’de düzenlenen 29. Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunları’ndan madalyalarla dönen Açıköğretim Sistemi öğrencileri İrem Yaman ve Demir Elmaağaçlı, Anadolu Üniversitesini ziyaret etti.

Açıköğretim Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı ve Açıköğretim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel Güney, “Okçuluk Bireysel-Karışık Takım” kategorilerinde 2 gümüş madalya alan Demir Elmaağaçlı ve “Taekwondo 62 kilogram” kategorisinde altın madalya alan İrem Yaman’ı, Açıköğretim Fakültesi binasında ağırlayarak tebrik etti. Ziyaretlerinden dolayı sevinç duyduklarını dile getiren Prof. Dr. Yücel Güney, sözlerini şu şekilde dile getirdi:

“Kendileriyle ne kadar gurur duysak azdır. Olimpiyatlarda ve uluslararası turnuvalarda üniversitemizi temsil ettikleri için çok mutluyuz. Kazandıkları bu başarı ile Açıköğretim Sistemi içinde örnek olan öğrencilerimizin diğer öğrencilerimize de ilham kaynağı olacağına inanıyoruz. Açıköğretim Sistemi olarak öğrencilerimizin sadece öğrenim hayatlarında değil, sosyal hayatlarında da kazandıkları deneyimleri önemsiyor ve destekliyoruz.”