AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, ‘Halk Günü’ toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Erzurum İl Başkanlığı’nda düzenlenen Halk Günü toplantısında Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi, merkezi hükümetin Erzurum’a yönelik yatırımlarını ve yerel yönetimlerin hizmetlerini paylaştı. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mevlüt Doğan ile bazı teşkilat mensuplarının katıldığı halk günü toplantısında vatandaşları tek tek dinleyen Taşkesenlioğlu, talepleri de bizzat kendisi not aldı.

Vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini yerinde dinlemek, ihtiyaç ve talepleri öğrenmek için halk gününe katıldığını ifade eden AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, “Bizim siyaset vizyonumuzun temelinde millete hizmetkar olmak vardır. Milletimizin dertleriyle dertlenmek, sorunlarına çare üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Taşekesenlioğlu, “Biz siyasetçilerin en önemli görevi vatandaşın ihtiyaç ve taleplerini yerinde öğrenmek ve elimizden geldiği kadar bu taleplerin karşılanması noktasında gayret sarfetmek. Bir süredir Erzurum’da halk günlerini gerçekleştiriyorum. Bu halk günleri öncesinde sosyal medyadan duyurular yapıyor, halkımızı davet ediyoruz. Buraya gelen vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini imkânlar ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz” dedi.

Milletvekili Taşkesenlioğlu, toplantıda Ak Parti İl başkan Yardımcıları ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanvekillerinin de hazır bulunduğunu hatırlatarak, oldukça verimli toplantılar olduğunu belirtti. Taşkesenlioğlu, milletin vekili olarak, millete hizmetkar olmak için azami gayret sarf ettiğini de sözlerine ekledi.