Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESOB) seçimleri öncesi Başkanlık için aday olan Mustafa Morkoç ve Fahrettin Görmüş birleşme kararı aldı.

Başkanlık için aylar öncesinden çalışmaya başlayan Mustafa Morkoç ile adaylık için adı geçen isimlerden Fahrettin Görmüş güçlerini birleştirme kararı aldılar. Buna göre Görmüş, Morkoç’un listesinde görev alarak seçime birlikte girmeyi kabul etti.

Birleşme kararı sonrası Basına açıklamalarda bulunan Mustafa Morkoç, göreve geldikleri takdirde, farklı bir yöneticilik anlayışıyla, kimseye ayrım yapmadan, herkesi kucaklayan bir politika izleyeceklerini belirtti. Morkoç, ’’Esnafının temsil noktasında daha iyi hizmet alması adına adayız. Herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı ile hareket ettik. Bu anlayışımızdan dolayıdır ki Fahrettin Görmüş ile ekibi ve daha önce esnaf odasında görev yapmış tecrübeli arkadaşlarla güç birliği yaparak herkesimi kucaklayan bir hizmet kadrosu ile geniş bir yelpazeye yaydık. İlimizin sorunları esnafımızın sorunlarıdır. Esnaf odası toplumun tamamını kucaklayacak bir yapı ve anlayışla yönetilmelidir. Üzerimize düşen zorlu görevin bilinci ile harekat ederek fedakarca çalışıp sorunların çözümüne katkıda bulunmak hedefimizdir.’’ şeklinde konuştu.