Erzurum Teknik Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Nusret Burak Özsoy, Avukat Tuncer Aktaş’ın kızı Bersu Bahar ile dünya evine girdi.

Palandöken Sway Otel’de yapılan nikah ve düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikah töreninde her iki ailenin büyükleri şahitlik ederken, evlilik cüzdanlarını veren Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan da mutluluklar diledi, nasihatlarda bulundu.

Düğün töreninde damadın babası Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Erzurum Bar ekibinin gösterisine Bar şiirini okuyarak eşlik etti. Halayların çekildiği düğüne Erzurum dışından da davetliler katıldı. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir, Genel Sekreter Ergun Ata, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Erdoğan Erişen, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaattin Arslan, Gazeteci Sadık Yavuz, İnternet Gazeteciler ve Blog Yazarları Derneği Başkanı Sinan Tunç, avukatlar, gazeteciler ve eğitim camiasından çok sayıda isim düğünde biraraya geldi.