Posta ve Telgraf Teşkilatının (PTT) 177. yıl dönümü dolayısıyla Ardahan’da tören düzenlendi.

Ardahan Valiliği önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından PTT’ye ait araçların konvoy halinde geçiş yapmasıyla devam etti.

Kutlamaların ardından PTT Ardahan Başmüdürü Cafer Yavuz ile PTT personeli, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Bilmez, PTT’nin 177 yıldır kurumsal olarak halka hizmet verdiğini belirterek, kuruluş yıl dönümünü tebrik etti.

Ardahan PTT Başmüdürü Cafer Yavuz ise, 1840 yılında kurulan teşkilatın bugüne kadar Türk halkına kesintisiz bir şekilde hizmet vermeye devam ettiğini söyledi. PTT’nin ülkenin en köklü ve en saygın kuruluşlarından biri olduğunu vurgulayan Yavuz, "Tüm dünyada ortaya çıkan değişim ve gelişmelere PTT’nin de hızla ayak uydurması ve hizmetlerini daha ileri seviyelere taşımak ve geliştirmek temel amacımızdır. Bu anlayışla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da haberleşme ve bankacılık alanında en iyi hizmetleri sunmanın gayreti içerisinde olacağız." dedi.