Sapanca Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ilçe sınırları içinde maddi durumu iyi olmayan ailelere el uzatmaya devam ediyor. Yardım faaliyetlerine eşlik eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ve Nurten Yılmazer, ailelerle yakından ilgileniyor.

Sapanca İlçe genelinde maddi durumu iyi olmayan ailelere yardım elini uzatan Sapanca Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ailelere umut olmayı sürdürüyor. Müdürlüğün faaliyetlerine sık sık eşlik eden ve ailelerle bir araya gelip sıkıntı ve sorunlarını birinci ağızdan dinleyen Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ve Nurten Yılmazer, ailelerle yakından ilgileniyor. Sık Sık ailelere ziyaret gerçekleştiren ve onların dertlerine bir nebze de olsa çözüm bulan Başkan Yılmazer, özellikle çocuklarla yakından ilgilenmesi gözlerden kaçmıyor.

Maddi durumu iyi olmayan ailelere ulaşıp dertleriyle dertlenip aynı zamanda çözüm üretmeye çalıştıklarını belirten, Sapanca Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sebahattin Tanta “Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in yardım konularında ne kadar hassas olduğunu herkes biliyordur. Onun bize verdiği destekle, ekipteki arkadaşlarımızla birlikte sık sık ailelerimizi ziyaret edip onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Durumu iyi olmayan ailelerimize bir nebze de olsa yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize. İlçemizde durumu iyi olmayan birçok vatandaşımızın olduğunun bilincindeyiz. Belirlenen program dahilinde ve belediyemizin imkanları doğrultusunda herkese ulaşmaya çalışıyoruz” dedi. 2017 yılı içerisinde, on ay gibi kısa bir süre içinde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde; 163 vatandaşımıza kömür, 130 aliye kıyafet, 38 kişiye ilaç, 297 vatandaşımızın hasta nakil işlemi, 35 aileye ekmek yardımı, 374 aileye kuru erzak, 188 vatandaşımız için cenaze hizmeti, 15 vatandaşımıza hasta yatağı, 18 vatandaşımıza sıcak yemek hizmeti verildi. Müdürlüğün programları dahilinde verilen hizmetlerin çeşitlerinin, her geçen gün imkânlar doğrultusunda artarak devam ettiği belirtildi.