Altunhisar Kaymakamı Ercan Kayabaş tarafından uğurlanan 50’ye yakın şehit ailesi Türkiye büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti.

Altunhisar Kaymakamlığı öncülüğünde Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin ’Altunhisarlı Şehit Aileleri Çanakkale’de’ projesi kapsamında gezisinde şehit ailelerini Kaymakam Ercan Kayabaşı uğurladı. 50’ye yakın şehit ailesi ilk önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti. Aileler; daha sonra Anıtkabir, Ankara Hacı Bayram Veli Cami ziyaretlerinden sonra Çanakkale’ye geçecek.

2 gün sürecek olan gezilerde şehit ailelerine Niğde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir eşlik ediyor. Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere bu ülke için canlarını hiç düşünmeden veren şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Mekanları cennet olsun. Her Türk vatandaşımızın en az bir kez dahi olsa Çanakkale’yi ziyaret etmesi gerektiğine inanıyorum" dedi.